SearchGift CardsHost nowSign in
Landfolk Logo
Guide

Gør dit sommerhus klar
til Landfolk-gæster

Måske har du aldrig før haft lejet dit sommerhus ud. Eller måske har du gjort det så mange gange, at du savner inspiration til, hvordan det kan gøres anderledes.

På Landfolk er alle sommerhuse forskellige, og derfor er det også helt forskelligt, hvordan du gør det klar til forventningsfulde gæster.

Her har vi samlet en guide baseret på vores egen erfaring og jeres gode råd som inspiration til at gøre sommerhusoplevelsen fantastisk for alle.

 • Ferien begynder godt, når man ankommer til et skinnende rent sommerhus. Hvis du er i tvivl om, hvad gæster har af forventninger til et rengjort sommerhus, kan du følge vores rengøringsguide her
 • Vi kender alle fornemmelsen af frisk luft. Et af de bedste råd fra vores værter er at åbne vinduer og døre op, mens man gør klar, så sommerhuset bliver dejligt gennemluftet.
 • Er det koldt? Så er der ikke noget bedre end at træde ind i et lunt, opvarmet sommerhus.
 • Landfolk-sommerhuse skiller sig ud ved, at det er sommerhuse, som I ejere selv elsker at bruge. En af de helt store fordele for gæsterne er, at der er basisvarer i sommerhuset, som man har lov at bruge af. Det gælder fx:
  • salt og peber, krydderier og olie
  • opvaskemiddel/tabs og håndsæbe
  • rengøringsmidler og toiletpapir
  • brænde, gasflasker og tændvæske/briketter
  TIP: Nogle af vores værter skriver en seddel til deres gæster, hvor de opfordrer til at man fylder op, hvis man har tømt noget, så der er til de næste.
 • Noget af det allerbedste ikke at skulle tænke på, når man skal pakke til en sommerhustur, er sengetøj og håndklæder. Hvis du har sagt ja til at stå for opredning, sætter du dine gæster fri til at slappe helt af fra de træder ind af døren.
 • The cherry on top – den personlige hilsen. Alle elsker at være ventet og blive overrasket. Gør noget for gæsten, som du selv elsker og som fortæller dem, at de er glædeligt ventede. Det kan fx være en buket blomster fra haven på bordet, sten fra stranden med deres navne på, den helt særlige chokolade man ikke kan holde fingrene fra, et håndskrevet kort …
 • Del gavmildt ud af dine bedste anbefalinger til sommerhuset og området. Skriv gerne ned, hvad du selv elsker at gøre, når du er i sommerhuset. Det kan være alt fra det bedste sted at nyde morgensolen, til hvilke spil, man kan spille, til bålmad i haven - og hvor man fx finder den bedste strand, handler gode lokale råvarer, går eller cykler en tur, finder den flotteste udsigt eller områdets sjoveste legeplads.

Er du stadig i tvivl om, hvordan du bedst klargør dit sommerhus? Så vil vi meget gerne hjælpe dig – tag endelig fat i vores Guest & Host Care team på support@landfolk.com eller ring til os på 3939 3202.

Hent guiden som PDF
Landfolk
Written by Landfolknovember 2021
Landfolk newsletter
Landfolk newsletter

Discover our newest gems

Be the first to know about our newest, handpicked summer houses and get inspiration for your next getaway.

Your personal information will be handled in accordance with our privacy policy.

Get in touch

Give us a call at +45 39 39 32 02.
You can also send us an e-mail or .

Landfolk A/S
Bülowsgade 68, 3 tv
8000 Aarhus C
Denmark
CVR 42074640
Stay updated

Join our newsletter
or follow us:

InstagramInstagramFacebookFacebookPinterestPinterestLinkedInLinkedIn
VISAMastercardApple PayGoogle Pay