Landfolk Logo
Landfolk Logo

The Journal

udstyrsguide-5-anbefalinger-til-dig-der-gerne-vil-mere-ud-i-naturen
Guide

Udstyrsguide: 5 anbefalinger til dig, der gerne vil mere ud i naturen

Sarah har sammen med sin søster Marie skabt Solemarket, som er en livsstilsforretning med fokus på ‘outdoor fashion’. Nøgleordene er convenience, design og funktion, og deres mission er at gøre naturoplevelser tilgængelige for alle. Få Solemarket-søstrenes fem bedste anbefalinger til udstyr, der gør outdoor-livet lidt nemmere og mere bekvemt.

kvalitetstid-i-koekkenet-gaature-i-al-slags-vejr-og-et-spil-uno
Sommerhusliv

Kvalitetstid i køkkenet, gåture i al slags vejr og et spil uno

Når Landfolk co-founder, Anders, tager med familien på weekend i sommerhus, er det vigtigt, at de nemt kan bruge naturen, at indretningen både er indbydende og gennemtænkt, og så må der meget gerne være en ordentlig pande i køkkenet, som han kan stege en god bøf på.

pernille-og-jakob-har-skabt-deres-eget-lille-familieparadis-vaek-fra-byen
Portrætserie

Pernille og Jakob har skabt deres eget lille familieparadis væk fra byen

Først troede Pernille ikke, at sommerhuslivet var noget for hende. Hun forventede, at der hørte en masse forpligtelser med, og at dét ville blive bøvlet. Hendes kæreste overbeviste hende heldigvis om, at det ville blive det hele værd.

guide-til-sommerhusferie-paa-djursland
Lokalguide

Guide til sommerhusferie på Djursland

Vi har håndplukket lokale anbefalinger fra vores landfolk med sommerhuse i området, så I nemt kan sammensætte jeres næste ferie på "Danmarks næse".

maria-halse-paa-weekendtur-med-veninderne-i-helgenaes-vilde-natur
Interview

Maria Halse på weekendtur med veninderne i Helgenæs’ vilde natur

Maria Halse er historieformidler, VisitAarhus’ SoMe-nørd og stolt Aarhusianer. Med sine mange ture ud i naturen og smukke billeder inspirerer hun dagligt mange andre til at komme ud under åben himmel. Sammen med tre veninder tog hun på weekendtur i et Landfolk-sommerhus på Helgenæs.

vandreruter-i-naturskoenne-omgivelser
Lokalguide

Vandreruter i naturskønne omgivelser

Når man er i sommerhus, er der en mangfoldighed af muligheder for naturoplevelser lige uden for døren. Vi har sammensat en guide med håndplukkede vandreture i den danske natur, der både imødekommer familien, hvor der skal tages hensyn til de små ben, og til de mere garvede vandrere.

Do you also love summer house life

In our newsletters, we make an effort to share inspiration about summer house life and the homes we hand-pick. We only send it when we have something relevant and important to say.

giv-dig-selv-ro-til-at-fordybe-dig-i-nye-rammer
Interview

Giv dig selv ro til at fordybe dig i nye rammer

Charlotte Caroline er influencer, selvkærlighedsbevidst og så er hun taget i sommerhus på en workation. Her finder hun roen til at skabe og bliver inspireret til produktivitet af naturen omkring hende.

guide-til-sommerhusferie-i-odsherred
Lokalguide

Guide til sommerhusferie i Odsherred

Vi har samlet de bedste anbefalinger til Odsherred fra lokale landfolk, så I kan få fornøjelsen af dem på jeres næste sommerhusferie.

danske-ex-airbnb-ivaerksaettere-bag-nyt-startup-eventyr
Landfolk

Danske ex-Airbnb iværksættere bag nyt startup eventyr

”Vi vil have danskerne ud af byerne”. Et hold garvede iværksættere drøner lige nu hele Danmark tyndt og håndplukker sommerhuse indrettet med stil og personlighed til deres nye startup. Landfolk, som skal få danskerne ud af byerne og tættere på naturen.

hvad-faar-du-ud-af-at-vaere-paa-landfolk
Landfolk

Hvad får du ud af at være en del af Landfolk?

Landfolk er meget mere end en markedsplads for udlejning af sommerhuse. Det er et personligt projekt baseret på et ønske om at dele vores egne gode sommerhusoplevelser med andre. Landfolk er et fællesskab af …

boernefamilies-sommerhus-er-baade-et-renoveringsproject-og-et-frirum
Portrætserie

Børnefamilies sommerhus er både et renoveringsprojekt og et frirum

Stina og Thomas fra Frederiksberg havde brug for at kunne komme ud af byen og være tættere på naturen. Efter noget tids søgen fandt de for nyligt et lille, hyggeligt sommerhus tæt på Høve Strand og …

forladt-sommerhus-faar-nyt-liv-efter-25-aar
Portrætserie

Forladt sommerhus får nyt liv efter 25 år

Vi er kørt 20 minutter nord for Holbæk for at mødes med Katrine og Morten i deres 70er-sommerhus tæt på Lammefjorden. Det er en tidslomme, der med sine nye ejeres sans for at skære helt ind til benet nænsomt er blevet forvandlet til en sand perle, der er perfekt til en weekend i roens og fordybelsens tegn.

nyt-og-inspirerende-sommerhusunivers
Landfolk

Nyt og inspirerende sommerhusunivers

De to medstiftere af det nye sommerhusunivers Landfolk, Cathrine og Camilla, er sat i stævne på Moesgaard Strand en iskold decembermorgen. Det er egentlig for koldt til at sidde og …

Do you also love summer house life

In our newsletters, we make an effort to share inspiration about summer house life and the homes we hand-pick. We only send it when we have something relevant and important to say.