FindCollectionsNewsletterMy Landfolk
Landfolk Logo
Landfolk Logo

The Journal

15-tips-til-hyggelige-familieaktiviteter-i-efteraarsferien
Guide

15 tips til hyggelige familieaktiviteter i efterårsferien

Efterårsferien er den perfekte tid til at lægge mobilerne væk, være sammen som familie og udforske alt det, sæsonen har at byde på.

du-kan-sikre-at-dit-elforbrug-er-smart-baade-hjemme-og-i-sommerhuset
How to guide

Du kan sikre, at dit elforbrug er smart - både hjemme og i sommerhuset

Vi har teamet op med barry for give Landfolk-værter mulighed for at styre deres strømforbrug på en hensigtsmæssig måde – både for deres pengepung og for vores miljøs skyld. Her fortæller CCO, Christophe Lephilibert, hvorfor han brænder for projektet og hvad det er, barry kan.

tre-arkitektoniske-kulturinstitutioner-der-er-et-besoeg-vaerd
Lokalguide

Tre arkitektoniske kulturinstitutioner, der er et besøg værd

Tag i sommerhus tæt på en arkitektonisk kulturoplevelse, som byder på aktiviteter for hele familien.

i-sommerhuset-lever-vi-et-helt-andet-liv
Interview

I sommerhuset lever vi et helt andet liv

Hvorfor tager man egentlig i sommerhus, når ens hjem, som måske ligger blot 70 km derfra, har både vaskemaskine, designermøbler og grønne omgivelser?

skal-i-i-gang-med-malerpenslen-i-sommerhuset
How to guide

Skal I i gang med malerpenslen i sommerhuset?

Mange sommerhusejere overtager sommerhuse, der ligner cigarkasser, og Kresten fra Malgodt.dk kan hjælpe med processen. Han giver gode malertips til både ude og inde, hvordan man sikrer sig, at man ikke spilder hverken tid eller penge, og forklarer hvorfor man skal bruge træbeskyttelse på terrassen.

nysgerrig-paa-at-dele-dit-sommerhus-med-andre
How to guide

Nysgerrig på at dele dit sommerhus med andre?

Vores sommerhusansvarlige Cathrine Reimann har taget sin egen medicin og deler sin oplevelse med at leje familiens sommerhus ud på Landfolk.

camilla-og-asbjoern-tog-paa-weekendtur-med-solskin-god-naturvin-og-blaesevejr-paa-solnedgangspladsen
Sommerhusliv

Camilla og Asbjørn tog på weekendtur med solskin, god naturvin og blæsevejr på Solnedgangspladsen

En barnedåb gav kæresteparret Camilla og Asbjørn fra Aarhus anledning til en weekendtur i Skagen, hvor de lånte en Landfolk-kollegas sommerhus. Weekenden bød på en god blanding af fest og farver og afslapning med vino i glasset.

sommerferiepostkort-fra-ebeltoft
Sommerhusliv

Sommeferiepostkort fra Ebeltoft

Langt fra hverdagen i Nordsjælland og tæt på Mols’ fantastiske natur nyder Christina og Jonas sommerhuslivet med alt, hvad der hører til. De plukker masser af vilde blomster, spiser is og tager på små udflugter i området. Deres tilflugtssted på Jyllands næste er et sted, hvor hele familiens slapper fuldstændigt af.

sommerferiepostkort-fra-tuse-naes
Sommerhusliv

Sommeferiepostkort fra Tuse Næs

I Nordkysthuset har Emilie og hendes kæreste Benjamin slået sig ned for sommeren. Sommerhuset er et familieforetagende, hvor Emilies forældre, Charlotte og Peter, også er med til at sætte deres præg. Det skønne og idylliske sommerhus ligger i Sandflugtsplantagen mellem Nykøbing Sj. og Rørvig. Til daglig bor Emilie og Benjamin i lejlighed på Frederiksberg og selvom de elsker livet i byen, så kører de op i sommerhuset når de virkelig skal koble. Her nyder de naturen, stilheden og den friske luft.

sommerferiepostkort-fra-musholm-bugt
Sommerhusliv

Sommeferiepostkort fra Musholm Bugt

Højt over området ligger Drøsselhytten med udsigt til Musholm Bugt og Storebæltsbroen. Her er sommerferie glemmer familien alt om hverdagens rutiner. Her kommer børnene sent i seng og de sover også gerne længe, der bliver hygget, og hele familien falder helt til ro, når de er i hjemmevante omgivelser.

sommerferiepostkort-fra-lolland
Sommerhusliv

Sommeferiepostkort fra Lolland

På Lolland kæmpenyder Line, Jan og deres fem rødder masser af feriestunder i deres sommerhus. Der bliver både dyrket yoga og spillet backgammon, spist is hver dag og så er der både tid til ren afslapning og ture ud i det blå.

sommerferiepostkort-fra-hou
Sommerhusliv

Sommeferiepostkort fra Hou

Ved Jyllands østkyst ligger en lille overset perle, Hou. Her er ferien for Mads, Fie og børnene fyldt op med slentretur på den lille lokale havn, krabbejagt på broen, ture på SUP’en og ingen fjernsyn. Livet nydes nemlig fra morgen til aften på terrassen, i haven eller ved vandet.

marie-jedig-og-jon-hjelholt-valgte-det-idylliske-sommerhusliv-taet-paa-naturen-og-hinanden
Portrætserie

Marie Jedig og Jon Hjelholt valgte det idylliske sommerhusliv tæt på naturen og hinanden

Marie Jedig og Jon Hjelholt er vant til at rejse ud i verden for at arbejde og opleve. Men i disse tider med usikkerhed og restriktioner tog de i stedet i et arkitekttegnet sommerhus i Hornbæk og kom tættere på naturen og hinanden.

vi-har-brug-for-naturens-kontraster
Interview

Vi har brug for naturens kontraster

Hvornår har du sidst siddet ved en sø i 3-4 timer og flettet et stykke reb af rødderne fra et nærliggende grantræ? Skal du helt tilbage til barndommen for at erindre, hvornår du sidst har snittet i en pind? Ifølge Jon Lindberg, vinder af Alene i Vildmarken, skal vi ud i naturen for at genfinde vores kreativitet og selvstændighed – langt væk fra hverdagens komfortable hylster.

lad-moeblerne-staa-ude-men-giv-dem-lidt-kaerlighed
How to guide

Lad møblerne stå ude, men giv dem lidt kærlighed

Jesper Panduro ved, hvordan man passer på sine udendørsmøbler. Han driver familievirksomheden Skagerak, som siden 1976 har fremstillet møbler til danske hjem og sommerhuse. Vi har talt med ham om, at tiden står stille, når han er i sit sommerhus, bæredygtighed og ikke mindst, hvordan man bedst behandler sine udendørsmøbler i det ustadige, danske sommervejr.

vi-lejede-foer-vi-koebte-for-at-maerke-om-sommerhuslivet-var-for-os
Portrætserie

Vi lejede, før vi købte, for at mærke om sommerhuslivet var for os

Rikke og hendes mand endte med at leje det charmerende blå sommerhus, Betty Blue, i fire år, før det blev deres. Sommerhuslivet overbeviste dem og den lange lejeperiode gjorde det muligt for dem at spare op og blive helt skarp på, hvilke ændringer de ville prioritere at lave ved huset.

udstyrsguide-5-anbefalinger-til-dig-der-gerne-vil-mere-ud-i-naturen
Guide

Udstyrsguide: 5 anbefalinger til dig, der gerne vil mere ud i naturen

Sarah har sammen med sin søster Marie skabt Solemarket, som er en livsstilsforretning med fokus på ‘outdoor fashion’. Nøgleordene er convenience, design og funktion, og deres mission er at gøre naturoplevelser tilgængelige for alle. Få Solemarket-søstrenes fem bedste anbefalinger til udstyr, der gør outdoor-livet lidt nemmere og mere bekvemt.

kvalitetstid-i-koekkenet-gaature-i-al-slags-vejr-og-et-spil-uno
Sommerhusliv

Kvalitetstid i køkkenet, gåture i al slags vejr og et spil uno

Når Landfolk co-founder, Anders, tager med familien på weekend i sommerhus, er det vigtigt, at de nemt kan bruge naturen, at indretningen både er indbydende og gennemtænkt, og så må der meget gerne være en ordentlig pande i køkkenet, som han kan stege en god bøf på.

pernille-og-jakob-har-skabt-deres-eget-lille-familieparadis-vaek-fra-byen
Portrætserie

Pernille og Jakob har skabt deres eget lille familieparadis væk fra byen

Først troede Pernille ikke, at sommerhuslivet var noget for hende. Hun forventede, at der hørte en masse forpligtelser med, og at dét ville blive bøvlet. Hendes kæreste overbeviste hende heldigvis om, at det ville blive det hele værd.

guide-til-sommerhusferie-paa-djursland
Lokalguide

Guide til sommerhusferie på Djursland

Vi har håndplukket lokale anbefalinger fra vores landfolk med sommerhuse i området, så I nemt kan sammensætte jeres næste ferie på "Danmarks næse".

maria-halse-paa-weekendtur-med-veninderne-i-helgenaes-vilde-natur
Interview

Maria Halse på weekendtur med veninderne i Helgenæs’ vilde natur

Maria Halse er historieformidler, VisitAarhus’ SoMe-nørd og stolt Aarhusianer. Med sine mange ture ud i naturen og smukke billeder inspirerer hun dagligt mange andre til at komme ud under åben himmel. Sammen med tre veninder tog hun på weekendtur i et Landfolk-sommerhus på Helgenæs.

vandreruter-i-naturskoenne-omgivelser
Lokalguide

Vandreruter i naturskønne omgivelser

Når man er i sommerhus, er der en mangfoldighed af muligheder for naturoplevelser lige uden for døren. Vi har sammensat en guide med håndplukkede vandreture i den danske natur, der både imødekommer familien, hvor der skal tages hensyn til de små ben, og til de mere garvede vandrere.

giv-dig-selv-ro-til-at-fordybe-dig-i-nye-rammer
Interview

Giv dig selv ro til at fordybe dig i nye rammer

Charlotte Caroline er influencer, selvkærlighedsbevidst og så er hun taget i sommerhus på en workation. Her finder hun roen til at skabe og bliver inspireret til produktivitet af naturen omkring hende.

guide-til-sommerhusferie-i-odsherred
Lokalguide

Guide til sommerhusferie i Odsherred

Vi har samlet de bedste anbefalinger til Odsherred fra lokale landfolk, så I kan få fornøjelsen af dem på jeres næste sommerhusferie.

danske-ex-airbnb-ivaerksaettere-bag-nyt-startup-eventyr
Landfolk

Danske ex-Airbnb iværksættere bag nyt startup eventyr

”Vi vil have danskerne ud af byerne”. Et hold garvede iværksættere drøner lige nu hele Danmark tyndt og håndplukker sommerhuse indrettet med stil og personlighed til deres nye startup. Landfolk, som skal få danskerne ud af byerne og tættere på naturen.

hvad-faar-du-ud-af-at-vaere-paa-landfolk
Landfolk

Hvad får du ud af at være en del af Landfolk?

Landfolk er meget mere end en markedsplads for udlejning af sommerhuse. Det er et personligt projekt baseret på et ønske om at dele vores egne gode sommerhusoplevelser med andre. Landfolk er et fællesskab af …

boernefamilies-sommerhus-er-baade-et-renoveringsproject-og-et-frirum
Portrætserie

Børnefamilies sommerhus er både et renoveringsprojekt og et frirum

Stina og Thomas fra Frederiksberg havde brug for at kunne komme ud af byen og være tættere på naturen. Efter noget tids søgen fandt de for nyligt et lille, hyggeligt sommerhus tæt på Høve Strand og …

forladt-sommerhus-faar-nyt-liv-efter-25-aar
Portrætserie

Forladt sommerhus får nyt liv efter 25 år

Vi er kørt 20 minutter nord for Holbæk for at mødes med Katrine og Morten i deres 70er-sommerhus tæt på Lammefjorden. Det er en tidslomme, der med sine nye ejeres sans for at skære helt ind til benet nænsomt er blevet forvandlet til en sand perle, der er perfekt til en weekend i roens og fordybelsens tegn.

nyt-og-inspirerende-sommerhusunivers
Landfolk

Nyt og inspirerende sommerhusunivers

De to medstiftere af det nye sommerhusunivers Landfolk, Cathrine og Camilla, er sat i stævne på Moesgaard Strand en iskold decembermorgen. Det er egentlig for koldt til at sidde og …

Do you also love summer house life

In our newsletters, we make an effort to share inspiration about summer house life and the homes we hand-pick. We only send it when we have something relevant and important to say.

Drop by
Landfolk Logo
Landfolk A/SBülowsgade 68, 3 tv
8000 Aarhus C

CVR 42074640
hello@landfolk.com
Everything else