Landfolk Logo
Landfolk Logo

Idyllisk og luksuriøs ferie i et smukt stråtækt sommerhus

Hornbæk, Denmark
·4 guests·3 beds

Highlights from Daniela og Michael

More about the host
  1. Skøn beliggenhed tæt på stranden og Hornbæk by
  2. Det stråtækte sommerhus ligger i et idyllisk område for enden af en lukket vej
  3. Der er sol fra morgen til aften på sommerhusets tre terrasser

Description

I det eksklusive område tæt på stranden og Hornbæk by ligger dette unikke sommerhus med stråtag. Huset er renoveret i 2021, og her kan man nyde livet på de tre solrige terrasser. Tag et koldt glas vin fra vinkøleren og sid i solen hele dagen. I huset er der alt, hvad man behøver for at få den afslappende og luksuriøse ferie. Køkkenet er veludstyret, så I kan kokkerere den helt store middag uden at skulle gå på kompromis og med mulighed for at åbne den store terrassedør, kan gæsterne på terrassen også være med i de gastronomiske udfoldelser. Der er selvfølgelig også plads til en stille og rolig grillaften under den overdækkede terrasse. Forenden af den lukkede vej er der idyllisk og roligt, og den store naturgrund omkranser smukt det fine stråtækte hus. Man kan tage et spil tennis på den nærliggende og nyopførte tennisbane, hygge sig med et slag bordtennis i haven eller gå en tur på stranden.

Sleeping arrangements

Bedroom
Double bed
Bedroom
Single bed
Single bed

Features

Barbecue (gas/charcoal)
Heat pump
Terrace
Wifi
Woodburning stove

Request to book the home

Location

Meet your host

Daniela og Michael

Vi er Michael og Daniela, og vi købte vores skønne sommerhus i Hornbæk i 2015. Sammen med vores to børn - en pige på 17 år og en dreng på 14 år - nyder vi både sommer- og vinterdage og små og store fejringer i sommerhuset. Vi bor til dagligt på Strandvejen i Hellerup og arbejder i bank og tv-branchen. Vores oase i Hornbæk giver os højt til loftet og sand under fødderne. Her kan vi slappe af og nyde hinanden og sommerhuslivet.

Rules

  • Ikke egnet til babyer under 2 år
  • Ikke egnet til børn fra 2-9 år
  • Rygning ikke tilladt
  • Kæledyr ikke tilladt

Cancellation Policy

Guests are able to cancel a booking no later than 30 days before the agreed time of arrival and will be refunded 100% of the price. Guests who cancel less than 30 days before the agreed time of arrival will not be refunded.

Part of these Landfolk collections

Close to Copenhagen

When nature calls

Lovely springtime summer houses

Lots of spring holidays coming up! How about spending one in a lovely summer house?

Cottage vibes in a summer house

That special atmosphere calming the mind and body

Do you also love summer house life

In our newsletters, we make an effort to share inspiration about summer house life and the homes we hand-pick. We only send it when we have something relevant and important to say.