Landfolk Logo
Landfolk Logo

I et stråtækthus i Mols Bjerge sænker roen sig

Ebeltoft, Denmark
·4 guests·2 beds

Highlights from Anja og Morten

More about the host
  1. Husets sjæl og den smukke indretning med fokus på æstetik og personlighed
  2. Den dejlige naturhave, terrasserne og bålstedet i engstykket
  3. Beliggenheden i hjertet af National Parken Mols Bjerge

Description

Når I ankommer til gæstehuset og træder ind i entréen mærker I straks husets sjæl. De oprindelige og autentiske døre er en udsmykning i sig selv. Husets hjerte er stueetagen som foruden entréen består af køkkenet, der ligger i åben forbindelse med den hyggelige stue. Her er der smagfuldt indrettet med en pejs og spiseplads til familiens middage. Overalt i huset er der fritlagte bjælker, og på førstesalen er der loft til kip og to elegant indrettede soveværelser. Husets værelser har højkomfortsenge med varme- og kulderegulerende madrasser. Dyner og puder er med fyld af moskusdun, så I sover fantastisk og vågner dejligt udhvilet. Gæstehuset er hele vejen igennem indrettet med fokus på personlighed, æstetik og godt design. Udenfor ligger vores smukke naturhave og de skønne terrasser. I engstykket er der et bålsted, som I kan bruge, mens I er i gæstehuset. Og selvom huset er placeret midt i naturen, kan bilen parkeres lige ved siden af huset. Bogens ligger i Mols Bjerge og er kategoriseret som bevaringsværdig. Det er den eneste lille landsby og kulturperle i Mols Bjerge med udelukkende stråtækte boliger.

Sleeping arrangements

Bedroom
Double bed
Bedroom
Double bed

Features

Board games
Books
Campfire site
Outdoor games
Terrace
Wifi
Woodburning stove

Request to book the home

Location

Meet your host

Anja og Morten

Vi er Anja & Morten og vi bor her i hjertet af Mols Bjerge. Morten er pilot og Anja er terapeut, sorgrådgiver og guider japansk skovbadning. Stella er vores landhund og hun er den kærligste sjæl, som er med i det meste på landstedet. Vores gæstehus ligger i den idylliske kulturperle Bogens, og hos os pakker du sjælen, hjertet og kufferten ud. Gæstehuset ligger i naturskønne omgivelser blot 1000 meter fra havet. Her er der fred og ro, og du får naturen og essensen af Mols helt ind under huden. Bogens er kategoriseret som bevaringsværdig, og er den eneste lille landsby inde i Mols Bjerge med udelukkende stråtækte boliger. Vi elsker at morgenbade året rundt i den smukke Ebeltoft Vig. Naturen er vores baghave så lange vandreture med Stella er en daglig aktivitet. Morten cykler og arrangerer cykel-retreats, hvis han ikke er at finde på et paddleboard eller i sin havkajak. Anja er havemennesker, og hun sysler ofte i haven eller i udekøkkenet, med mindre hun underviser. Vi er livsnydere by heart, og vi er ofte at finde til hygge og et skønt glas vin ved vores skønne bålsted i engstykket. Vi er yderst sociale og elsker nye bekendtskaber. Vi vægter høj kvalitet, det autentiske, respekt for naturen og mindeværdige og nærværende oplevelser. Vi glæder os til at dele vores unikke sted og lokalområde med jer, og indvier jer selvfølgelig i de helt særlige dejlige steder.

Rules

  • Ikke egnet til babyer under 2 år
  • Egnet til børn fra 2-12 år
  • Kæledyr ikke tilladt
  • Rygning ikke tilladt

Cancellation Policy

Guests are able to cancel a booking no later than 30 days before the agreed time of arrival and will be refunded 100% of the price. Guests who cancel less than 30 days before the agreed time of arrival will not be refunded.

Part of these Landfolk collections

Winter-friendly summer houses

Summer houses perfect for cold winters

Workation summer houses

When you need a break from the home office

Close to Aarhus

When you need to wind down

The Ascension Day Holiday is perfect for a getaway at a summer house

Four wonderful Spring days during the Ascension Day mini holiday

Summer house in Mols Bjerge National Park

Stay close to some of Denmark's most scenic nature

Summer houses with a campfire site

The scent of bonfires and flames dancing in the dark - pure holiday feeling

Child friendly beaches

Holidays equal fun water activities - for the whole family

Summer houses near a forest

A walk in the woods clears the mind and calms the body

Catch the sun, before it's gone

August is perfect for a summer house holiday

Do you also love summer house life

In our newsletters, we make an effort to share inspiration about summer house life and the homes we hand-pick. We only send it when we have something relevant and important to say.