Landfolk Logo
Landfolk Logo

Kom tæt på vild natur, kunstoplevelser og bo i originale rammer

Hornbæk, Denmark
·10 guests·6 beds

Highlights from Peter

More about the host
  1. Huset er renoveret nænsomt, så de gode, originale detaljer er blevet bevaret
  2. Naturen er lige udenfor døren, og her er den smukkeste udsigt over markerne
  3. Tæt på kunst- og designoplevelser i alle afskygninger

Description

Det arkitekttegnede sommerhus designet af Søren Cock-Clausen er renoveret på den mest nænsomme måde, og er derefter indrettet med de smukkeste, danskdesignede møbler fra samme periode som huset. I alt består sommerhuset af tre forskellige huse, der ligger på grunden. Der er hovedhuset, som er et typisk 60’er hus, med et dejligt stort køkken med spiseplads, to skønne soveværelser og en opholdsstue. Her er der indrettet med alle husets originale detaljer - helt ned til de fine Arne Jacobsen dørhåndtag. Huset er nu igen en lille tidslomme fra den kendte periode i dansk design og arkitektur. Her mærker man en stemning og personlighed, som er svær at efterligne. Fra det originale hovedhus er der adgang til hele to charmerende træhuse. Det store har et soveværelse, et lille køkken og en stue. Annekset har også et toilet og en udendørsbruser, så I kan tage bad i det fri. Det lille træhus har en seng, et toilet og den bedste udsigt til den omkringliggende natur. Sommerhuset er perfekt til familien, der sætter pris på smuk, dansk design, naturen og privatlivet. Her er plads til ti, men er også et skønt sted til fire. Haven er dobbelt så stor, som resten af områdets haver, og den utrolige udsigt forsvinder ikke sådan lige. De omkringliggende marker og naturområder er nemlig beskyttet pga. det fantastiske vue. Der er sol at finde i haven på alle tidspunkter af dagen, og med både gynger og sandkasse er der plads til at alle familiens medlemmer kan få en afslappende stund.

Sleeping arrangements

Bedroom
Double bed
Bedroom
Bunk bed
Annex
Double bed
Single bed
Single bed
Annex
Double bed

Features

Barbecue (gas/charcoal)
Board games
Heat pump
Outdoor shower
Playground
Terrace
Wifi
Woodburning stove

Request to book the home

Location

Meet your host

Peter

Vi er en dansk familie bestående af to voksne og to børn, og vi er bosat i Bruxelles i Belgien. Vi er en smule besatte - nogle ville sige meget - af dansk design fra midten af forrige århundrede. Det er dog ikke altid, at vores børn synes, at teak og palisander slår plastik. Vi synes, at her er fuldstændig fantastisk og med kun 45 minutters kørsel til København, den rige, smukke natur og de kreative og dygtige mennesker i området har vi altid været fascineret af Nordsjælland. Der er få steder, hvor der er så gode muligheder for kunstneriske oplevelser. Der er ikke langt til Louisiana Museet, Kronborg Slot og kombineret med de mange naturoplevelser, er her helt perfekt. I hele nationalparken er der både cykel- og vandreruter gennem dybe skove og ud på de brede sandstrande. Hornbæk by har også et stort udvalg af små lokale butikker og restauranter, hvor I kan hente morgenbrødet eller tage på en lille hyggelig tur.

Rules

  • Egnet til babyer under 2 år
  • Egnet til børn fra 2-12 år
  • Rygning ikke tilladt
  • Kæledyr ikke tilladt

Cancellation Policy

Guests are able to cancel a booking no later than 30 days before the agreed time of arrival and will be refunded 100% of the price. Guests who cancel less than 30 days before the agreed time of arrival will not be refunded.

Part of these Landfolk collections

Family friendly

Summer houses ready for children of all ages

Architecturally designed

Danish design and Nordic aesthetics

Close to Copenhagen

When nature calls

Summer houses near a forest

A walk in the woods clears the mind and calms the body

Do you also love summer house life

In our newsletters, we make an effort to share inspiration about summer house life and the homes we hand-pick. We only send it when we have something relevant and important to say.