Landfolk Logo
Landfolk Logo

Kom væk fra gadebelysningen og tæt på stjernehimlen

Regstrup, Denmark
·5 guests·3 beds

Highlights from Stefan

More about the host
  1. Om natten kan man stå ved det store vinduesparti og se på månen i stjernekikkerten, fordi gadebelysning er forbudt ved lov i Brorfelde
  2. De stejle bakker, der får udsigten til at ligne alt andet end Danmark
  3. Det lille snedkerbyggede 60'er køkken, som uden tvivl er husets hjerte

Description

I sommerhuset fra 1967 er der gjort en dyd ud af at bibeholde følelsen og charmen, som huset i sig selv emmer af. Der er indrettet med dansk design, stil og med blik for detaljen. Selvom huset emmer af de gode 60’ere er huset opdateret, så I ikke behøver at tage opvasken i hånden. Det fine, originale snedkerkøkken er husets hjerterum, og det er her samværet finder sted. Der er plads til familien og madlavningen, og hvis vejret er godt, kan man nyde maden på den store terrasse. Der er nem udgang til haven eller terrassen fra alle husets rum, både fra stuen, soveværelserne og køkkenet. Der er en smuk udsigt til økologisk landbrug, egen urtehave og så vokser der vild oregano i hele haven. Det er nok også derfor, at der er bygget en hjemmelavet pizzaovn. Udover den skønne udsigt fra stuen er der også en brændeovn, så de kolde aftener kan nydes her. I stuen kan der skærmes for den gode sovesofa, så man kan sove i fred. Derudover er der kun ét soveværelse, men i skoven på grunden finder I det hyggelige, isolerede anneks med soveplads til to. Her kan I virkelig opleve roen og finder i et hul i træernes dække, er der frit udsyn til den smukke stjernehimmel.

Sleeping arrangements

Bedroom
Queen size
Bedroom
Queen size
Common Room
Sofa

Features

Barbecue (gas/charcoal)
Bycycles
Board games
Books
Campfire site
Heat pump
Terrace
Wifi
Woodburning stove

Request to book the home

Location

Meet your host

Stefan

Vi er Stefan, Danielle og lille Priscilla på 2 år. Vi elsker sommerhuslivet med de langsomme morgener, småsysler og vi forstod først vigtigheden af bare at være i naturen, da vi fik vores eget sted. Stefan bruger sommerhuset til at indspille musik, Danielle laver mad og pusler i krydderurtehaven, mens Cilla plukker jordbær og laver mad i hendes mudderkøkken. Vores nyfundne kærlighed til naturen udspiller sig ofte på Blanksøgaard-sporet, som er en helt fantastisk rute i området. Vi kan godt lide at tage forbi Brorfelde Observatorium, som har en masse sjove events. Maglesø er også et besøg værd, her kan udsigten gøre en mundlam. Og så kører vi tit til Holbæk og shopper loppefund eller besøger Stenmaglehaven, hvor man kan sidde i en drøm, drikke eftermiddags te og spise kager.

Rules

  • Egnet til babyer under 2 år
  • Egnet til børn fra 2-12 år
  • Rygning ikke tilladt
  • Kæledyr ikke tilladt

Cancellation Policy

Guests are able to cancel a booking no later than 30 days before the agreed time of arrival and will be refunded 100% of the price. Guests who cancel less than 30 days before the agreed time of arrival will not be refunded.

Part of these Landfolk collections

Close to Copenhagen

When nature calls

Summer houses with a campfire site

The scent of bonfires and flames dancing in the dark - pure holiday feeling

Summer houses near a forest

A walk in the woods clears the mind and calms the body

Do you also love summer house life

In our newsletters, we make an effort to share inspiration about summer house life and the homes we hand-pick. We only send it when we have something relevant and important to say.