Landfolk Logo
Landfolk Logo

Velvære i Klitmøller

Thisted, Denmark
·6 guests·3 beds

Highlights from Rasmus og Anders

More about the host
  1. Arkitektonisk perle
  2. Simpel, harmonisk og afslappende
  3. Midt i Nationalpark Thy og Cold Hawaii

Description

Huset er tegnet af Søren Sarup, og vi har selv bygget en del af det. Det, vi ikke har taget os af, har det lokale tømrerfirma Anders Andersen taget sig af. Som sådan har vi haft hånden på, vurderet og kælet for hver en krog i huset. Huset ligger i læ bag bevoksning. Som sådan er der et dejligt klima på grunden også i relativt høje vindhastigheder. Det er L-formet og inspireret af de traditionelle vestjyske længehuse. Kombinationen af huset og bevoksningen giver et gårdrum uden indkig. Hvad der umiddelbart ligner én bygning er tre enheder under samme tag: Hovedhuset med opholdsstue, et soveværelse og badeværelse med badekar samt en fløj med yderligere to soveværelser og badeværelse. I den sydlige ende af denne fløj findes udendørs bruser og en sauna med et stort panoramavindue. Værelserne er med store glaspartier orienteret mod det grønne gårdrum. Vi har således bestræbt os på at gøre overgangen mellem ude- og inderum så glidende som mulig. Stuens endevæg er glas fra gulv til kip. To store glaspartier i husets nordvendte tagside, ét i stuen og ét i badeværelset over badekarret, giver et dejligt blødt lys og fornemmelse for himmelen både nat og dag. Møblementets farver er tillige afstemt så de svarer til de dominerende nuancer udendørs. Stol på os: Du og den eller dem, du har med, kommer til at elske det hus.

Sleeping arrangements

Bedroom
Double bed
Bedroom
Double bed
Bedroom
Double bed

Features

Barbecue (gas/charcoal)
Outdoor shower
Sauna
Terrace
Wifi

Request to book the home

Location

Meet your host

Rasmus og Anders

Vi hedder Anders og Rasmus. Vi bor begge med vore familier i Klitmøller. Huset er vores gave til dig og den eller dem, du har med. Det giver dig de bedst tænkelige rammer for en dejlig oplevelse tæt på noget af Danmarks mest enestående natur. Vi surfer begge to, så vi har derfor en forkærlighed for de over 30 registrerede surfspots, der gør Vestkysten i Thy til et centrum for surfing i Nordeuropa. Men det langt fra det eneste, der er et besøg værd i vores område. For det meste gælder, at det er naturen, der sætter scenen og giver dig en oplevelse, som er ærlig, simpel, storslået og hyggelig på én gang. Udover øde strande, der strækker sig så langt øjet rækker på begge sider af Klitmøller, har vi en række markerede vandre-, turcykel- og MTB-ruter i Nationalpark Thy tæt på huset. 500 m vest for huset findes det brusende Vesterhav, 3 km øst for huset findes Vandet sø med roligt og lavt badevand til børn og børnebørn. Nord for byen findes Hanstholm Vildreservat, som er Danmarks største sammenhængende fredede areal. Her kan du bl.a. se krondyr og traner. Vi er der, når du ankommer, og giver dig de tips og tricks, som passer til dig og den eller dem, du har med.

Rules

  • Spædbørn velkomne 0-1 år
  • Børn velkommen 1-12 år
  • Rygning ikke tilladt

Cancellation Policy

Guests are able to cancel a booking no later than 30 days before the agreed time of arrival and will be refunded 100% of the price. Guests who cancel less than 30 days before the agreed time of arrival will not be refunded.

Part of these Landfolk collections

Architecturally designed

Danish design and Nordic aesthetics

Workation summer houses

When you need a break from the home office

Lovely springtime summer houses

Lots of spring holidays coming up! How about spending one in a lovely summer house?

Do you also love summer house life

In our newsletters, we make an effort to share inspiration about summer house life and the homes we hand-pick. We only send it when we have something relevant and important to say.