Landfolk Logo
Landfolk Logo

‘Bjerghytte’ i usædvanlig smuk natur ved Fyns Hoved

Martofte, Denmark
·6 guests·3 beds

Highlights from Harald og Maja

More about the host
  1. Beliggenheden i usædvanlig smuk natur, der trækker tempoet ud og får en til at slappe helt af
  2. Den store vilde have med bål og snobrød
  3. Brændeovnen og de gode brætspil, der er perfekt til hyggeligt nærvær

Description

Bjerghytten ligger på skønne Langø på Fyn kun tre minutters gang fra en utrolig børnevenlig strand. Det nyrenoverede sommerhus på 60 kvadratmeter rummer et smukt, mørkt køkken, som står i skøn kontrast til det lyse træ, der er med til at skabe den helt rigtige sommerhusstemning. Det er i det store fællesrum, at dagene udfolder sig og de store vinduespartier trækker naturen med helt ind. Der er to dejlige soveværelser med dobbeltseng og en stor sovesofa i stuen med gode madrasser, så der er behagelige sengepladser til alle. På begge sider af huset er der terrasse og herfra er der fantastisk udsyn over den store og vilde have, som er et legemekka for børn. Der er også mulighed for at lave mad over bål i haven. Hvis man har lyst til at begive sig afsted på tur, er der en fantastisk gåtur på 20 minutter op til det lille kunstgalleri Solvognen. Her bor der lamaer med måske Danmarks smukkeste udsigt. I højsæsonen er Måle Bagerbod også helt klart et besøg værd. Blot et kvarters kørsel fra sommerhuset ligger et meget særligt sted, nemlig Fyns Hoved. Hvis ikke man kender til det, er det et usædvanlig smukt naturområde. Med laguner, sjældne planter og rigt fugleliv er der nok at opleve på de mange vandrestier. Tag også gerne fiskestangen med, da fiskeriet her er uovertruffen. De specielle naturforhold er også medvirkende til, at Fyns Hoved har et helt specielt lys, som gør noget godt ved sjælen.

Sleeping arrangements

Bedroom
Double bed
Bedroom
Double bed
Common Room
Queen size

Features

Barbecue (gas/charcoal)
Board games
Campfire site
Heat pump
Streaming service
Terrace
Wifi
Woodburning stove

Request to book the home

Location

Meet your host

Harald og Maja

Vi hedder Harald og Maja og sammen med vores to piger og vores beagle Perle bor vi til daglig i Odense, hvor vi er selvstændige sammen. Vi købte sommerhuset i 2020 og har siden gjort det til vores med en større renovering. Når vi har fri, elsker vi at tage op i sommerhuset, som er blevet døbt “Bjerghytten”. Her finder vi ro i huset, den store have og naturen på Langø. Vi elsker at lave bål og bage snobrød, eller at være på stranden i mange timer ad gangen.

Rules

  • Spædbørn velkomne 0-1 år
  • Børn velkomne 1-12 år
  • Husdyr tilladt

Cancellation Policy

Guests are able to cancel a booking no later than 30 days before the agreed time of arrival and will be refunded 100% of the price. Guests who cancel less than 30 days before the agreed time of arrival will not be refunded.

Part of these Landfolk collections

Winter-friendly summer houses

Summer houses perfect for cold winters

Lovely springtime summer houses

Lots of spring holidays coming up! How about spending one in a lovely summer house?

Summer houses with a campfire site

The scent of bonfires and flames dancing in the dark - pure holiday feeling

Child friendly beaches

Holidays equal fun water activities - for the whole family

Cottage vibes in a summer house

That special atmosphere calming the mind and body

Dog friendly

A dog is a family's best friend and should of course also join the holiday

Catch the sun, before it's gone

August is perfect for a summer house holiday

Do you also love summer house life

In our newsletters, we make an effort to share inspiration about summer house life and the homes we hand-pick. We only send it when we have something relevant and important to say.