Landfolk Logo
Landfolk Logo

Historisk og fabelagtigt sommerhus i Rørvig

Rørvig, Denmark
·8 guests·5 beds

Highlights from Cathrine og Frederik

More about the host
  1. Haven er omsluttet af et grønt paradis med terrasse og plænen, som grænser ned til en vild skov.
  2. Det smukke hvidkalkede hus, som er svalende og rart om sommeren og hyggeligt, varmt og indbydende om vinteren.
  3. Beliggenheden er helt fantastisk og ikke langt fra sommerhuset er der den skønneste sandstrand.

Description

Det fine hvidkalkede sommerhus i skovbrynet er bygget i 1919, og er et af de sommerhuse, som var med til at grundlægge hele sommerhusområdet i Rørvig. Huset emmer af den specielle historie, smukke, gamle detaljer og hjertevarme. Det er familien selv, der har istandsat det, og med iver og omhu er stemningen forblevet intakt. I det lille hus hænger der også et billede af en ung Dronning Margrethe, som får undervisning i haven. Hendes tegnelærer boede i huset i en periode, og så kunne tegnelektionerne jo foregå i haven. Indenfor er der lyst og rart, og de nydelige sprossede vinduer lukker naturen hele vejen ind til morgenbordet. Her kan I nyde kaffen, de hjemmelavede boller og hinanden med udsigt til alt det grønne. Der er indrettet med en ro og stilsikkerhed, der giver plads til at falde helt ned i tempo. Om vinteren kan man hygge sig ved brændeovnen, og sommeren giver anledning til at åbne alle vinduer og døre og lade duften af gran, græs og natur bevæge sig indenfor. Der er tre separate soveværelser og et stort værelse på 1. Salen med loft til kip og et fantastisk ovenlys. På den dejlige grund er der plads til leg og afslapning, og her er I både tæt på skov og vand. Haven ligger eventyrligt ned til plantagen og har mange små kroge og hjørner, I kan fordrive tiden i.

Sleeping arrangements

Bedroom
Double bed
Bedroom
Double bed
Bedroom
Double bed
Common Room
Sofa
Sofa

Features

Barbecue (gas/charcoal)
Books
Campfire site
Terrace
Wifi
Woodburning stove

Request to book the home

Location

Meet your host

Cathrine og Frederik

Vi er Cathrine og Frederik, og sammen har vi to skønne børn. Vi blev ret impulsivt forelskede i vores herlige sted i Rørvig. Vi var oppe og besøge Frederiks forældre, og pludselig var det der bare. Vi elsker området, naturen og roen heroppe, og kommer her selv, når vi kan. Ét af vores yndlingssteder er Rørvig Kro, som oser af hygge og atmosfære. Derudover kan vi også godt lide at besøge Galleri Brantebjerg med både kunst og café, og når naturen skal nydes til fulde tager vi en tur til Fuglereservatet i Nakke.

Rules

  • Egnet til babyer under 2 år
  • Egnet til børn fra 2-12 år
  • Kæledyr ikke tilladt
  • Rygning ikke tilladt

Cancellation Policy

Guests are able to cancel a booking no later than 30 days before the agreed time of arrival and will be refunded 100% of the price. Guests who cancel less than 30 days before the agreed time of arrival will not be refunded.

Part of these Landfolk collections

Family friendly

Summer houses ready for children of all ages

Summer houses with a campfire site

The scent of bonfires and flames dancing in the dark - pure holiday feeling

Child friendly beaches

Holidays equal fun water activities - for the whole family

Summer houses near a forest

A walk in the woods clears the mind and calms the body

New Landfolk summer houses

Summer houses that have just joined Landfolk

Do you also love summer house life

In our newsletters, we make an effort to share inspiration about summer house life and the homes we hand-pick. We only send it when we have something relevant and important to say.