Landfolk Logo
Landfolk Logo

Arkitektonisk perle i Asserbo Plantage

Frederiksværk, Denmark
·4 guests·2 beds

Highlights from Benjamin

More about the host
  1. Følelsen af velvære når man sidder foran den tændte brændeovn
  2. I sofaen med kig til skoven, hvor egern og forbipasserende rådyr ofte viser sig
  3. Det åbne køkken, hvor man kan kræse om måltidet og stadig være en del af selskabet

Description

Dette enkle og stilrene arkitekttegnede sommerhus i Asserbo Plantage er det perfekte sted at trække sig hen og fordybe sig i skovens stille ro. Huset er en arkitektonisk perle tegnet af de prisvindende danske arkitekter Friis & Moltke og bygget i 1969. Husets indretning er gennemtænkt og meget af den originale indretning er velbevaret og ellers nænsomt opdateret i forlængelse af husets oprindelige stil, så alt går op i en højere enhed. Sommerhuset er i balance med den omgivende natur, og den langsomme puls smitter af på en selv, når man opholder sig her. Det ligger i et roligt kvarter med en uafbrudt udsigt ud i skoven, kort afstand til stranden og mange naturskønne områder at udforske. Stuen går i et med det åbne køkken og der er både spisepladser og sofahjørne. Der er to soveværelser og et badeværelse, mens terrassen byder på gode solrige steder hele dagen. Denne sjældne perle er særligt for dig, der har en arkitektonisk interesse og som vil elske at få lov til at opleve den alene med mulighed for at restituere eller fordybe dig i dit arbejde eller sammen med din partner til en helt unik getaway.

Sleeping arrangements

Bedroom
Double bed
Bedroom
Double bed

Features

Woodburning stove
Heat pump
Terrace

Request to book the home

Location

Meet your host

Benjamin

Vi er et par bosat i København, der nyder at have et getaway væk fra byen i arkitektonisk veltænkte og naturskønne omgivelser. Vi er vilde med husets arkitektoniske koncept og alle de originale detaljer, og ved hvert eneste besøg heroppe bliver vi bekræftet i, hvor utroligt heldige vi var, at det lykkedes os at få fingrene i netop dette hus. Når du besøger vores sommerhus, er Asserbo Plantage et fantastisk sted at tage på udflugt, svampejagt eller som pitstop/genvej på cykel til stranden.

Rules

  • Spædbørn velkomne 0-1 år
  • Børn velkommen 1-12 år
  • Rygning ikke tilladt

Cancellation Policy

Guests are able to cancel a booking no later than 30 days before the agreed time of arrival and will be refunded 100% of the price. Guests who cancel less than 30 days before the agreed time of arrival will not be refunded.

Part of these Landfolk collections

Winter-friendly summer houses

Summer houses perfect for cold winters

Architecturally designed

Danish design and Nordic aesthetics

Close to Copenhagen

When nature calls

Get a start on the summer. Visit a summer house in June.

Summer houses available in June

Lovely springtime summer houses

Lots of spring holidays coming up! How about spending one in a lovely summer house?

Summer houses near a forest

A walk in the woods clears the mind and calms the body

Do you also love summer house life

In our newsletters, we make an effort to share inspiration about summer house life and the homes we hand-pick. We only send it when we have something relevant and important to say.