Landfolk Logo
Landfolk Logo

Kom helt ned i gear med mormor-stemning og fantastisk natur

Vejby, Denmark
·6 guests·4 beds

Highlights from Casper og Sofie

More about the host
  1. Den vilde naturgrund er et unikum i området, og haven har gamle træer og en lille birkelund med bålplads
  2. Husets primitive stil gør, at man virkeligt føler sig langt væk fra hverdagen - det føles som da man selv var barn og var i mormors sommerhus
  3. Det skønne område med kun 4 minutters gang til egen strandtrappe og fiskehandler er vidunderligt

Description

Sommerhuset er et klassisk hus med sortmalet blokhusbrædder og hvide vinduesrammer, og annekset er bygget på samme klassiske måde. Indenfor er der en dejlig stue med plads til hele familien - her kan I hygge foran pejsen eller sætte jer ud i udestuen, hvor der er kig til hele haven gennem de fine vinduer. Husets traditionelle mormor-stil får enhver besøgende helt ned i gear, og det minder om barndom, sommer og tryghed. I haven finder I skuret med legetøj og husets anneks med to senge og et arbejdsbord. Husets indvendige er brugbart og funktionelt, men det er udenfor I finder den vidunderlige, vilde have med gamle, smukke træer. Det er her, sommerdagene flyver afsted.

Sleeping arrangements

Bedroom
Double bed
Bedroom
Bunk bed
Annex
Single bed
Single bed

Features

Woodburning stove
Barbecue (gas/charcoal)
Board games
Books
Campfire site
Outdoor games
Terrace

Request to book the home

Location

Meet your host

Casper og Sofie

Vi er en familie på 4: Casper og Sofie og vores pige Eddy på 7 og lillebror Herbert på 4. Vi har boet i Indien de sidste mange år, og før det boede vi på Christianshavn. Sofie arbejder i udenrigsministeriet og jeg selv arbejder som skuespiller. Efter vores hjemkost til Danmark har vi bosat os i Nordsjælland. Når vi tager i sommerhus, elsker vi faktisk bare at bruge tiden i selve sommerhuset. Det er vores egen lille boble. Der er en del traditioner forbundet med vores ophold her. Den lokale fiskehandler er et fast indslag. Vores private strandtrappe, der fører ned til en uspoleret strand er også altid på programmet. Heaterhills er vært for mange gåture og leg i den smukke natur. Tisvilde sørger for morgenbrød. Tisvilde Hegn og Asserbo Plantage bruger jeg flittigt til udfordrende ture på mountainbike, for her finder man nogle af Danmarks bedste spor til alle niveauer. Der er også en del besøgsbondegårde i området, hvilket ungerne elsker.

Rules

  • Egnet til babyer under 2 år
  • Egnet til børn fra 2-12 år
  • Kæledyr tilladt
  • Rygning ikke tilladt

Cancellation Policy

Guests are able to cancel a booking no later than 30 days before the agreed time of arrival and will be refunded 100% of the price. Guests who cancel less than 30 days before the agreed time of arrival will not be refunded.

Part of these Landfolk collections

Family friendly

Summer houses ready for children of all ages

Child friendly beaches

Holidays equal fun water activities - for the whole family

Dog friendly

A dog is a family's best friend and should of course also join the holiday

Catch the sun, before it's gone

August is perfect for a summer house holiday

Do you also love summer house life

In our newsletters, we make an effort to share inspiration about summer house life and the homes we hand-pick. We only send it when we have something relevant and important to say.