Landfolk Logo
Landfolk Logo

Beautiful summer house with thatched roof and cosy atmosphere

Fårevejle, Denmark
·6 guests·3 beds

Highlights from Sara og Nikolai

More about the host
  1. Grunden i flere niveauer bidrager til den helt særlige atmosfære og følelsen af at befinde sig i en grøn oase
  2. Stuen med de store vinduespartier går i et med udeområdet, og fra sofaen har du den smukkeste udsigt over trækronerne
  3. Sommerhuset ligger på en rolig blind vej og har et charmerende udtryk med stråtag - her er der ro, hygge og slow living

Description

Hindbærhytten er indbegrebet af idyl. Hytten er fra 1962 med stråtækt tag, så hun er en gammel dame. Med det samme man træder ind af døren, rammes man af en magisk ro, som får en til at afkoble fuldstændig fra hverdagen. Huset er spartansk indrettet, men der er lagt stor vægt på, at det skal være hyggeligt, have personlighed og den helt rigtige sommerhusstemning. I tillæg til huset er der også et fint lille anneks til overnattende gæster, og på den måde bliver der plads til hele familien. Det hyggelige sommerhus ligger midt i en grøn oase på en grund i flere niveauer, og med en helt fantastisk træterrasse hele vejen rundt om huset. Det betyder, at man altid kan finde et fuldstændig ugeneret område, uanset om man har lyst til at sole sig, lave bål, bade udenfor under træerne i udendørsbruseren eller blot være i naturen. Man kan nyde udsigten fra terrassen på alle tider af døgnet. Hvad end det er til frokost i solen eller med et glas vin og tændte lanterner, når mørket falder på.

Sleeping arrangements

Bedroom
Queen size
Bedroom
Queen size
Annex
Queen size

Features

Barbecue (gas/charcoal)
Board games
Books
Campfire site
Kitchen
Outdoor shower
Sea view
Terrace
Wifi
Woodburning stove

Request to book the home

from €951/week

Please note that the quoted from-price is in the low season. You should expect the price in the popular holiday weeks to be significantly higher.

Quick response

Utility costs and cleaning fees included

Insured by Tryg

We guarantee an answer within 24 hours on weekdays.

Location

Meet your host

Sara og Nikolai

Vi hedder Sara og Nikolai og bor i en lejlighed på Christianshavn. Da vi både bor og arbejder i byen, udnytter vi enhver anledning til at stikke af til vores skønne lille sommeroase. Når vi kommer herop, mærker vi straks roen og skuldrene sænke sig. For os er tiden i Hindbærhytten indbegrebet af slow living, hvor vi går offline og fuldstændig kobler af fra hverdagen. Vi nyder at læse en bog foran brændeovnen, gå ture ved stranden eller blot at nyde udsigten over trækronerne fra vores terrasse. Vi elsker også at tage på ture til den nærliggende Kårup Skov eller handle lokalt ved fiskebilen nede i byen og hos Lammefjordens Spisekammer. Når vi er heroppe går vi dagligt en tur ned til den mest fantastiske (og børnevenlige) strand, som ligger få hundrede meter fra huset. Vi nyder ofte et lille pitstop på den ultimativt bedst placerede bænk, omgivet af træer og med udsigt udover vand og strand. Her står tiden stille.

Rules

  • Egnet til babyer under 2 år
  • Egnet til børn fra 2-12 år
  • Rygning ikke tilladt
  • Kæledyr ikke tilladt

Cancellation Policy

Moderate

Guests are free to cancel bookings within 48 hours after receiving a booking confirmation or until 30 days before the agreed time of arrival for a full refund. Until 14 days before the agreed time of arrival, the guest can cancel for a 50% refund. Guests who cancel less than 14 days before the agreed time of arrival will not be refunded.

Part of these Landfolk collections

Winter-friendly summer houses

Summer houses perfect for cold winters

Summer houses with a campfire site

The scent of bonfires and flames dancing in the dark - pure holiday feeling

Child friendly beaches

Holidays equal fun water activities - for the whole family

Summer houses near a forest

A walk in the woods clears the mind and calms the body

Cottage vibes in a summer house

That special atmosphere calming the mind and body

Autumn vacation in a summer house

The golden season with 'hygge' and family time

Summer houses for togetherness and romance

For you and your special someone

Do you also love summer house life

In our newsletters, we make an effort to share inspiration about summer house life and the homes we hand-pick. We only send it when we have something relevant and important to say.