Landfolk Logo
Landfolk Logo

Midt i lyngen og tæt på havet ligger Strandhytten

Asnæs, Denmark
·8 guests·4 beds

Highlights from Line

More about the host
  1. Når dørene til terrassen slås op og ude og inde smelter sammen
  2. Den korte gåtur til stranden gennem lyng landskabet
  3. Udebruseren, der er perfekt til en skyller efter en dag ved Høve strand

Description

Køb friske jordbær og fisk på Odden, og slap af i hyggelige omgivelser. Den fine naturgrund sætter rammen for sommerens lange, lyse nætter. Her kan I grille på den store terrasse og tage en skyller i udendørsbruseren efter en tur på stranden. Der er mange gode, små spots i haven. Indenfor spreder hyggen sig fra pejsen i sommerhusets stue. Her kan I nyde familiens selskab med brætspil og madlavning, og omfavne stilheden og roen. Der er tre soverum, en hems og en alkove, så der er rigeligt plads til familien og de firbenede venner. I de kolde måneder kan man tænde op i vildmarksbadet og nyde udsigten til grunden med de fine gamle stammer, lyngen og det vilde græs.

Sleeping arrangements

Bedroom
Double bed
Bedroom
Double bed
Bedroom
Bunk bed
Common Room
Double bed

Features

Barbecue (gas/charcoal)
Board games
Books
Heat pump
Wilderness bath
Outdoor games
Outdoor shower
Playground
Terrace
Wifi
Woodburning stove

Request to book the home

Location

Meet your host

Line

Vi er en familie på fire, som til hverdag bor på Østerbro. Vi elsker byen, men nyder også at tage afsted til vores sommerhus, som er vores skønne “andet” hjem væk fra hverdagen. Det er især naturen, der trækker, når vi er i sommerhus. At være helt tæt på naturen, vågne op og bare åbne dørene til den friske luft, lys og fuglefløjt. Området og gåturen til stranden er igennem et smukt lynglandskab, som virkelig får hele familien ned i gear. Vi besøger altid flere lokale steder, såsom hyggeligt Nykøbing Sjælland, glampingstedet Lillero, hvor de laver dejlig mad og selvfølgelig også Nygaarden Gaardbutik.

Rules

  • Egnet til babyer under 2 år
  • Egnet til børn fra 2-12 år
  • Rygning ikke tilladt
  • Kæledyr tilladt

Cancellation Policy

Guests are able to cancel a booking no later than 30 days before the agreed time of arrival and will be refunded 100% of the price. Guests who cancel less than 30 days before the agreed time of arrival will not be refunded.

Do you also love summer house life

In our newsletters, we make an effort to share inspiration about summer house life and the homes we hand-pick. We only send it when we have something relevant and important to say.