Landfolk Logo
Landfolk Logo

Raftehuset, et eventyrligt fristed for livsnydere

Tisvildeleje, Denmark
·6 guests·5 beds

Highlights from Jens

More about the host
  1. Den frodige naturgrund med frugthaven, urtehaven, mosserne, fuglene og græsarterne
  2. Det gode drikkevand, den absolutte stilhed, den rene luft og den betagende stjernehimmel
  3. Stemningsfulde indretning, det smukke dagslys og det på én gang storartede og beskedne i husets plan, snit og opstalt

Description

Raftehuset er et smukt ældre sommerhus med lyse, ludbehandlede trægulve, træbeklædte, malede rum, som alle har det fineste dagslys. Hele huset er hyggeligt indrettet og alle rummene har udgange til terrasserne. Udover fuglefløjt er her helt stille og fredeligt. I den skønne stue er der brændeovn, og så er der mulighed for opredning. Det sjove, farverige køkken rummer alt, hvad der er behov for at kunne forberede sommerens grillmad eller kokkerere varme retter i de kolde vintermåneder. Vejen til huset er hverken asfalteret eller belyst, og fra grusvejen er der fodtrådte stier til Tisvilde Hegn. På cyklen tager det kun 12 minutter til en af de skønneste strande i Danmark. Hegnet er også en perle for mountainbikes. Denne lille, fine perle byder ikke kun på et smukt indre, den ligger også på en skøn naturgrund med æbletræer, bærfrugter og krydderurter. Afhængigt af sæsonen, kan der plukkes og spises efter behov - alt er økologisk. Haven er skøn og naboerne er søde, men ingen af delene kan lide bål, så det er selvfølgelig ikke tilladt. Grunden er stor, solrig og stille, så nyd det høje græs, fuglenes kvidren og den absolutte ro.

Sleeping arrangements

Bedroom
Double bed
Bedroom
Single bed
Single bed
Common Room
Single bed
Sofa

Features

Barbecue (gas/charcoal)
Books
Terrace
Wifi
Woodburning stove

Request to book the home

Location

Meet your host

Jens

Mit navn er Jens, og til dagligt arbejder jeg som arkitekt, forelæser og debattør. Jeg nyder at være i sommerhuset, nyder dets luksus og nyder at det hele ikke går op i guldvandhaner og garderobeforhæng i plastik. Området her er helt fantastisk med de fine historiske huse, Sandflugtsmonumentet og Borh-familiens udstykning. Vi er i Tisvilde Lunde og oprindeligt tiltrak området mange udøvende kunstnere. Tæt på ligger Tisvilde Hegn, som er kendt for sin righoldige biodiversitet og er et yndet sted for svampejægere. Er du til mountainbikes eller til orienteringsløb, er skoven en perle. På under 10 minutter er du hos købmanden i lejet eller i Vejby, og Tisvildeleje by byder på næsten alt. Den store strand, der strækker sig fra Lejet til Asserbo hører til landets fineste badestrande. Er vejrudsigten til det, kan jeg varmt anbefale en tur langs vandet til Asserbo, en frokost dér og retur derefter. Husk drikkevand på flasken.

Rules

  • Egnet til babyer under 2 år
  • Egnet til børn fra 2-12 år
  • Rygning ikke tilladt
  • Kæledyr tilladt

Cancellation Policy

Guests are able to cancel a booking no later than 30 days before the agreed time of arrival and will be refunded 100% of the price. Guests who cancel less than 30 days before the agreed time of arrival will not be refunded.

Part of these Landfolk collections

Family friendly

Summer houses ready for children of all ages

Close to Copenhagen

When nature calls

Summer houses near a forest

A walk in the woods clears the mind and calms the body

Dog friendly

A dog is a family's best friend and should of course also join the holiday

Do you also love summer house life

In our newsletters, we make an effort to share inspiration about summer house life and the homes we hand-pick. We only send it when we have something relevant and important to say.