Landfolk Logo
Landfolk Logo

Nær skøn natur og i et smukt fritidshus kan I nyde samværet

Fjerritslev, Denmark
·10 guests·7 beds

Highlights from Thomas og Elin

More about the host
  1. Helt tæt på hav og skov
  2. Huset er stort og hyggeligt med plads til alskens gøremål
  3. Der er en stor, vild have med masser af gamle træer og frugtbuske

Description

I en lille by tæt på vandet ligger dette flotte, hvide murstenssommerhus. Her er der masser af plads fordelt på to etager, så hele familien både kan være sammen og samtidigt også have tid for sig selv. I stueetagen er der det dejligste køkken med spiseplads og udgang til den store terrasse. Her kan I dele madlavningen og måltidet med dem, I holder af. Både inde og ude. Det er også i stueetagen, at husets stuer og værelser er, og her er indrettet med dejlige senge og hygge. Hele huset emmer af kreativitet, og her er gjort plads til liv og leg. Der er både stjernekikkert, tegnepapir og farvekridt. I stuen finder I også både garn og strikkepinde, brætspil og bøger. På den fantastiske tagetage er der åbnet op med loft til kip, så det store lyse rum føles endnu større. Her er et stort opholdsrum, som også fungerer som atelier og musikrum. Der er også mulighed for at rede op på sovesofaen, så der bliver plads til jer alle. I haven er der plads til leg og spil, og der er masser af hyggekroge. De store, gamle træer, græsarealerne og frugttræerne giver en afslappet stemning.

Sleeping arrangements

Bedroom
Double bed
Bedroom
Double bed
Common Room
Sofa bed
Common Room
Mattress on the floor
Mattress on the floor
Mattress on the floor
Mattress on the floor

Features

Barbecue (gas/charcoal)
Board games
Books
Campfire site
Outdoor games
Terrace
Woodburning stove

Request to book the home

Location

Meet your host

Thomas og Elin

Vi, Elin og Thomas, bruger vores fritidshus som et helle i en travl hverdag. Det er et sted, hvor vi kan slappe af, nyde naturen og dyrke vores interesser. Huset ligger i Jammerbugt kommune, og havet og stranden nås efter blot fem kilometers køretur gennem den smukke klithede. Frisk fisk kan købes hos Gutterne på Kutterne i Thorupstrand eller hos Bjarne i Lild. I klitplantagerne findes kantareller og rørhatte. Af seværdigheder kan nævnes Bulbjerg og Vejlerne, hvor man finder et rigt fugleliv. Svinkløv Badehotel er helt klart et besøg værd. Når vi tager ud og spiser, så falder valget ofte på Fiskehuset på Thorup Strand eller Medvind på Hanstholm havn. Vi er vilde med at tage til klitplantagerne i enten Blokhus, Svinkløv og Kollerup, for her finder man nogle virkelig nogle spændende og udfordrende mountainbikespor - og banen i Svinkløv er forøvrigt en af de bedste i Danmark.

Rules

  • Egnet til babyer under 2 år
  • Egnet til børn fra 2-12 år
  • Kæledyr ikke tilladt
  • Rygning ikke tilladt

Cancellation Policy

Guests are able to cancel a booking no later than 30 days before the agreed time of arrival and will be refunded 100% of the price. Guests who cancel less than 30 days before the agreed time of arrival will not be refunded.

Part of these Landfolk collections

Family friendly

Summer houses ready for children of all ages

Do you also love summer house life

In our newsletters, we make an effort to share inspiration about summer house life and the homes we hand-pick. We only send it when we have something relevant and important to say.