Landfolk Logo
Landfolk Logo

Nyd stjernehimlen fra solsengen ved Villa Skumfidus

Nykøbing Sjælland, Denmark
·5 guests·3 beds

Highlights from Annemette

More about the host
  1. Ægte sommerhusstemning i klassisk beach house stil, hvor hvert møbel er nøje udvalgt for at skabe en autentisk stemning
  2. Simple living er i højsædet med bålplads, ture til stranden og nattekig til den klareste stjernehimmel - husets hjerte er køkkenet, hvor man kan trylle med egnens fantastiske råvarer
  3. Egnen byder på fantastiske råvarer og køkkenet har alt, hvad man skal bruge for at tilberede dem

Description

Villa Skumfidus er ikke rigtigt en villa, men derimod et klassisk sort træhus med ægte, god gammeldags sommerhusstemning kun 900 meter fra Kattegat. Skumfidusen ligger på en skøn grund, og huset emmer af afslapning, kartoffelmadder og koldskål. Sommerhuset indbyder til afslapning, hygge, leg, badeture i Kattegat og ikke mindst kan man her nyde roen omkring bålet eller brændeovnen. Huset er indrettet som et ægte mormorsommerhus. Der er gjort en dyd ud af at vælge de helt rigtige loppefund til at skabe stemningen, som sætter rammen for de hyggelige stunder. Det autentiske landliggersted er både uprætentiøs og samtidigt gennemført med kvalitet og stemning. Og selv om det hele netop er sat i stand, så er det lavet for, at det må bruges. Der er et udekøkken, en gasgrill og helt nyt køkken med opvaske- og vaskemaskine, så hele familien kan tage del i de kulinariske udfoldelser. Huset er både egnet til familieferie med nærvær og udendørs aktiviteter, ophold for gastronomi-interesserede og forlænget kæresteweekend væk fra byen. Villa Skumfidus har intet fjernsyn. Rammerne for samvær og fordybelse er sat med masser af spil, puslespil, bålplads og snobrødspinde. Ofte kommer der rådyr, fasaner, ræve og egern forbi. Nyd dem i stilhed. De hører til og er en del af oplevelsen. Og hvis vejret er stille og skyfrit, så kan I tage dynen med ud, når det bliver mørkt. Pak jer ind og læg hovedet tilbage og nyd en imponerende stjernehimmel.

Sleeping arrangements

Bedroom
Double bed
Bedroom
Single bed
Bedroom
Queen size

Features

Barbecue (gas/charcoal)
Board games
Books
Campfire site
Heat pump
Kitchen
Terrace
Wifi
Woodburning stove

Request to book the home

Location

Meet your host

Annemette

Jeg er den heldige ejer af Villa Skumfidus, som er et klassisk sort/hvidt træhus i smukke Odsherred. Til dagligt bor jeg på Frederiksberg og har for to år siden købt mit lille sted på landet. Både i min Frederiksberg-lejlighed og i mit hyggelige træhus, elsker jeg at skabe den perfekte stemning. Jeg nyder livet i byen med puls og med alt det, man kan opleve og nyde i en hovedstad. Og det samme gør jeg som landligger inde i plantagen nær Nyrup Bugt. Her er det udeliv, natur og det enkle liv, der lokker. Jeg har store børn og to katte, som betyder alt for mig. Mest børnene. Alle er en del af mit liv i både byen og på landet.

Rules

  • Egnet til babyer under 2 år
  • Egnet til børn fra 2-12 år
  • Rygning ikke tilladt
  • Kæledyr ikke tilladt

Cancellation Policy

Guests are able to cancel a booking no later than 30 days before the agreed time of arrival and will be refunded 100% of the price. Guests who cancel less than 30 days before the agreed time of arrival will not be refunded.

Part of these Landfolk collections

The Ascension Day Holiday is perfect for a getaway at a summer house

Four wonderful Spring days during the Ascension Day mini holiday

Watch the early sunrise from a summer house

Our selection of available summer houses during the Pentecost holiday 2021

Summer houses with a campfire site

The scent of bonfires and flames dancing in the dark - pure holiday feeling

Dog friendly

A dog is a family's best friend and should of course also join the holiday

Do you also love summer house life

In our newsletters, we make an effort to share inspiration about summer house life and the homes we hand-pick. We only send it when we have something relevant and important to say.