Landfolk Logo
Landfolk Logo

Lad skuldrene sænke sig i omgivelser, der indbyder til nærvær

Vejby, Denmark
·8 guests·5 beds

Highlights from Susie

More about the host
  1. At huset har plads til mange og har en varm, naturlig stemning overalt med det rå træ, de store bjælker og højt til loftet
  2. Den store kuperede have med udsigt over et fredet areal med rådyr, der kommer på besøg dagligt
  3. Beliggenheden med kun en lille gåtur til Heatherhill Bakker, den lækre badestrand og kun 5 km fra Tisvilde

Description

Her kan man virkelig opleve en personlig, smuk og hyggelig indretning. De rå bjælker, og den gode lofthøjde i alle rum skaber en særlig, dejlig stemning, som hele huset emmer af. I køkkenet er der alt, hvad du skal bruge for at tilberede det gode måltid til hele familien. Køkkenets og stuens langborde giver plads til alle. Det kalder på flere familier, der har lyst til at bruge tiden sammen. I stuen er der udsmykket med et stort, dekorativt vægtæppe og en vinreol udelukkende med vine med særligt udvalgte, grafiske etiketter, som er med til at sætte sit præg på indretningen. Annekset er lige så smagfuldt indrettet som resten af huset. Her er der indrettet med en dobbeltseng, et skrivebord og en lænestol. Sommerhuset byder på i alt 8 sovepladser, hvoraf de tre værelser er med dobbeltsenge og så er der ét med enkeltsenge. På toppen af den skrånende grund ligger huset med sin store terrasse. Med adgang til terrassen gennem to dobbelte havedøre er naturen lige uden for vinduet, og her er der både en udesofa, liggestole og et smukt langt plankebord. Redskabsskuret er fyldt op med havespil, og i forlængelse af skuret er der et vildmarksbad, man kan fyre op i. Det er magisk at sidde og se på stjernerne og nattehimlen herfra. Haven er stor, let kuperet og ender i et lille vandløb med flotte siv. Her er der også anlagt en bålplads. Den stille grund ligger i et smukt område, hvor der dagligt går vildt i haven.

Sleeping arrangements

Bedroom
Double bed
Bedroom
Double bed
Bedroom
Single bed
Single bed
Annex
Double bed

Features

Barbecue (gas/charcoal)
Bycycles
Canoe/Kayak/Row-boat
Books
Campfire site
Heat pump
Wilderness bath
Outdoor games
Streaming service
Terrace
Wifi
Woodburning stove

Request to book the home

Location

Meet your host

Susie

I det øjeblik vi lander i sommerhuset, kommer vi helt ned i gear. Husets særlige varme stemning og naturen omkring kalder på nærvær og afslapning. Vores sommerhus er et sted, hvor både vi selv, vores voksne børn, nære familie og gode venner mødes, hygger og slapper af. Vi elsker simpelthen at være her. Vi sætter pris på, at uanset vejret så er sommerhuset den perfekte ramme. Hvis det er dårligt vejr, skaber den hyggelige atmosfære det rette rum til at læse, kigge ind i brændeovnen og spille spil. Og når vejret er godt, kan man nyde livet sammen i den store have, ligge og dase i udesofaen, laver bål eller spise en god middag og drikke et dejligt glas vin på terrassen. Turen til stranden tager ca. 15 minutter. Man går dertil ad et stisystem gennem Heatherhill Bakker, som er et smukt, fredet område. Her ligger også et lækkert ishus med kvalitetsis. Det sker også ofte, at vi tager en vandretur i Tibirke Bakker eller Tisvilde Hegn. Og så er en tur til Tisvildeleje for at drikke kaffe eller spise en lækker frokost også altid hyggeligt. Vi tager altid imod vores gæster med kolde drinks i køleskabet, snacks, og hvis vi har tiden, har vi bagt boller eller på anden vis gjort ankomsten hyggelig. Vi er vilde med at have gæster.

Rules

  • Egnet til babyer under 2 år
  • Egnet til børn fra 2-12 år
  • Rygning ikke tilladt
  • Kæledyr tilladt

Cancellation Policy

Guests are able to cancel a booking no later than 30 days before the agreed time of arrival and will be refunded 100% of the price. Guests who cancel less than 30 days before the agreed time of arrival will not be refunded.

Part of these Landfolk collections

Family friendly

Summer houses ready for children of all ages

Winter-friendly summer houses

Summer houses perfect for cold winters

Workation summer houses

When you need a break from the home office

Close to Copenhagen

When nature calls

Get a start on the summer. Visit a summer house in June.

Summer houses available in June

Lovely springtime summer houses

Lots of spring holidays coming up! How about spending one in a lovely summer house?

Watch the early sunrise from a summer house

Our selection of available summer houses during the Pentecost holiday 2021

Summer houses with a wilderness bath

A very special wellness experience

Summer houses with a campfire site

The scent of bonfires and flames dancing in the dark - pure holiday feeling

Child friendly beaches

Holidays equal fun water activities - for the whole family

Dog friendly

A dog is a family's best friend and should of course also join the holiday

Catch the sun, before it's gone

August is perfect for a summer house holiday

Do you also love summer house life

In our newsletters, we make an effort to share inspiration about summer house life and the homes we hand-pick. We only send it when we have something relevant and important to say.