Landfolk Logo
Landfolk Logo

Thatched gem in the middle of the most stunning nature

Fjerritslev, Denmark
·6 guests·5 beds

Highlights from Vibeke

More about the host
  1. Med noget af Danmarks smukkeste natur og strande lige udenfor døren, finder roen hurtigt plads i kroppen
  2. Hyggen ved brændeovnen og livet på terrassen - her leves livet lidt langsommere
  3. Efter en tur i havet kan man tage et udendørsbad, og om vinteren kan man nyde et varmt vildmarksbad under en frostklar himmel

Description

Oplev den stråtækte idyl midt i naturen og med en skøn, personlig indretning. Foråret og sommeren kan leves på terrassen, hvor maden kan tilberedes og grilles. Her er der plads til at bade, lege og hygge. Det er den store terrasse, der binder anneks og sommerhus sammen, og det skaber en skøn fornemmelse af gårdhave med plads til hele familien. Sommerhuset er indrettet med en blanding af nyt og gammelt og ting fra rejser rundt om i verden. Her er der indrettet med hjertet og den personlige stil skinner igennem - alting er nøje udvalgt. Stueetagen er det naturlige samlingssted, og her er det især i køkkenet, stuen og spisestuen at familien finder hinanden. I stuen er der en brændeovn og pejs, som ligger direkte i forbindelse med terrassen. Her er lyst og dejligt, og fra alle vinduer er der udsigt til skov og natur. I stueetagen finder man også husets badeværelse med brusebad og 2 værelser. På 1. salen findes et master-bedroom med en dobbeltseng og en fantastisk udsigt. Der er også et opholdsrum på førstesalen med en daybed, spil og bøger - her kan man trække sig tilbage og nyde roen eller spille et spil med de konkurrencelystne familiemedlemmer. Annekset byder på to dejlige sovepladser. Når solen står op, kan man spise morgenmaden i solens lys på terrassen foran huset. De mange dejlige udeområder giver ekstra plads i de varme måneder. Solen, saltet og vandet kan skylles af i udendørsbadet under den åbne himmel, og når sommeren går på hæld kan man nyde de frostklare nætter under stjernehimlen, mens man sidder i det varme vildmarksbad.

Sleeping arrangements

Bedroom
Double bed
Bedroom
Single bed
Single bed
Bedroom
Single bed
Single bed

Features

Barbecue (gas/charcoal)
Board games
Books
Wilderness bath
Kitchen
Outdoor games
Outdoor shower
Terrace
Wifi
Woodburning stove

Request to book the home

from €928/week

Please note that the quoted from-price is in the low season. You should expect the price in the popular holiday weeks to be significantly higher.

Quick response

Utility costs and cleaning fees included

Insured by Tryg

We guarantee an answer within 24 hours on weekdays.

Location

Meet your host

Vibeke

Jeg er Vibs, og min mand og jeg arbejder til dagligt i både København og Aalborg. Vores sommerhus i Svinkløv er vores fristed midt i naturen, tæt på den smukkeste skov og flere dejlige strande. Vores lille Svinkløv ligger i et stille område omgivet af træer, et rigt dyreliv og ro. Sommerhuset er en stråtækt lille perle, som vi elsker at komme til. Her kan vi gå lange ture, morgenbade fra stranden og tage en lur i sofaen på terrassen. Om efteråret og vinteren tænder vi op i brændeovnen, spiller spil og går ture i plantagen. Her er masser af vildt, som vi fodrer tæt ved huset. Det er her vi finder ro og sænker skuldrene. Naturen i Svinkløv Plantage er helt speciel. Et kæmpe område med masser af muligheder for gåture, mountainbikeruter, rideture og selvfølgelig: de dejligste strande. Vi bruger specielt strandene og skoven, alt afhængig af årstiden. Når vi har venner på besøg spiser vi frokost på Svinkløv Badehotel, køber friske fisk ved Thorup Strand, salat og nye kartofler og jordbær ved Naturbruget i Tranum og griller lækkert grønt til aften. Der er masser af dejlige vejboder i området. Om sommeren plukker vi vilde hindbær, brombær og samler svampe senere på året.

Rules

  • Egnet til babyer under 2 år
  • Egnet til børn fra 2-12 år
  • Rygning ikke tilladt
  • Kæledyr ikke tilladt

Cancellation Policy

Flexible

Guests are free to cancel bookings within 48 hours after receiving a booking confirmation or until 14 days before the agreed time of arrival for a full refund. Until 7 days before the agreed time of arrival, the guest can cancel for a 50% refund. Guests who cancel less than 7 days before the agreed time of arrival will not be refunded.

Part of these Landfolk collections

Family friendly

Summer houses ready for children of all ages

Summer houses with a wilderness bath

A very special wellness experience

Child friendly beaches

Holidays equal fun water activities - for the whole family

Summer houses near a forest

A walk in the woods clears the mind and calms the body

Summer houses for togetherness and romance

For you and your special someone

Summer houses for the great big family

Vacation with the large family

Do you also love summer house life

In our newsletters, we make an effort to share inspiration about summer house life and the homes we hand-pick. We only send it when we have something relevant and important to say.

Drop by
Landfolk Logo
Landfolk A/SBülowsgade 68, 3 tv
8000 Aarhus C

CVR 42074640
hello@landfolk.com
Everything else