Landfolk Logo
Landfolk Logo

Familiehus med den smukkeste udsigt tæt ved ‘Ruslands Bakker’

Dronning Mølle, Denmark
·8 guests·4 beds

Highlights from Carina

More about the host
  1. Udsigten over de endeløse marker med græssende køer
  2. De mange kvadratmeter terrasse, hvorfra solen kan nydes hele dagen
  3. Balancen mellem funktionelt og æstetisk design, som gør huset både rummeligt og rart at være i

Description

I det skønneste åbne rum er der plads til hele familien. Der er åbnet op til kip og uanset om man sidder i sofaen og hygger sig eller står i køkkenet og laver mad, så er stemningen i top. Her er funktionelt indrettet, men der er på ingen måde gået på kompromis med hyggen. Den store, dejlige sofa er placeret, så man kan kigge ud på haven, og når vejret er til det, kan man åbne helt op, så inde- og uderummet flyder sammen. I årets kolde måneder kan man se Tegners Museum gennem træerne, og man kan nyde den dejlige udsigt mens ilden knitrer i brændeovnen.. Der er masser af gode sovepladser i sommerhuset, køjesenge til familiens yngste og en hems. Annekset står sødt og original endnu med sine rå og mørke profilbrædder. Annekset ligger tæt på huset, og med en kort tur forbi pergolaen og over terrassen, er du atter inde i hovedhuset igen. Her er også et fantastisk bryggers, hvor der er plads til oppakningen, gummistøvlerne, og så er det også her I finder den ekstra køle og fryseplads til sommerens is og gode, saftige vine. De kan indtages i gode venners lag på den utroligt fine og store terrasse. Området er helt fantastisk, og ligger lige op ad det fredede område kaldet Ruslands Bakker. De smukke marker, der tilhører Thorshøjgaard, kan man beskue fra terrassen, og om morgenen besøger markens køer sommerhuset. Hop på cyklen og kør ned gennem området og besøg Danmarks bedste strand, Dronningmølle Strand.

Sleeping arrangements

Bedroom
Double bed
Bedroom
Bunk bed
Bedroom
Queen size
Annex
Double bed

Features

Barbecue (gas/charcoal)
Board games
Campfire site
Heat pump
Outdoor games
Streaming service
Terrace
Wifi
Woodburning stove

Request to book the home

Location

Meet your host

Carina

I vores dejlige familiesommerhus knokler vi for at få tingene til at gå op i en højere enhed. Det er her vi slapper af, river ned og bygger op. Vi har brugt utroligt mange timer på at skabe de helt rigtige rammer for vores familie. Det har været så vigtigt, at det er et sted for os alle - et sted, hvor vi kan samle os og være, nyde hinandens selskab og bruge tiden sammen. Vi elsker at være i sommerhuset - både fordi her er skønt, men også fordi der er så mange gode steder at tage på opdagelse. Området er fyldt med aktiviteter til både store, små og alle derimellem. Vi kan godt lide at tage til Rudolf Tegners Museum. Her drikker vi en kop kaffe og spiser en is på Traktørstedet Sørens Café. En af grundene til, at vi elsker Dronningmølle er, at det også ligger så tæt på Hornbæk og Gilleleje. Selve Dronningmølle by er også vokset på det sidste, og her kan man nu finde spanske delikatesser med tapas, god italiensk pizza, en lækker cafe og loppemarked. Drømmehuset og Drømmecafeén byder på skønneste kurve, møbler og dimser. Hvis man er til en god gammeldags bodega, kan man altid slå sig ned på Papas Bodega og sludre med de mange lokale.

Rules

  • Egnet til babyer under 2 år
  • Egnet til børn fra 2-12 år
  • Kæledyr (små hunde) tilladt
  • Rygning ikke tilladt

Cancellation Policy

Guests are able to cancel a booking no later than 30 days before the agreed time of arrival and will be refunded 100% of the price. Guests who cancel less than 30 days before the agreed time of arrival will not be refunded.

Part of these Landfolk collections

Family friendly

Summer houses ready for children of all ages

Do you also love summer house life

In our newsletters, we make an effort to share inspiration about summer house life and the homes we hand-pick. We only send it when we have something relevant and important to say.