Landfolk Logo
Landfolk Logo

Family summer house in the middle of the beautiful nature on Mols

Knebel, Denmark
·6 guests·3 beds

Highlights from Tina & Søren

More about the host
  1. Sommerhuset ligger tæt ved vandet på naturskønne Mols
  2. Der er et smukt kig fra stuen ud i en lukket og privat have med udendørsbruser med varmt vand og plads til leg og hygge
  3. Der er to hyggelige annekser, som sammen med træerne i haven danner et hyggeligt rum

Description

Et minuts gang fra vandet, i skønne omgivelser ligger denne perle af et sommerhus med den mest fantastiske, gamle have, der jævnligt får besøg af rådyr og harer. På grunden bor også to egern med hang til nødder og klatreaktiviteter. Sommerhuset er dejligt på alle tidspunkter af året. Om sommeren kan man bade, spille havespil, bordtennis eller dase i hængekøjen. Og når aftenen falder på, hygge på en af de fire terrasser - eventuelt med ild i pizzaovnen. Når de lyse nætter afløses af efterår og vinter rykker hyggen indenfor med brændeovn og gode bøger. Sommerhuset har loft til kip i alle rum og er lyst og luftigt. Derudover er der to smukke annekser med queen size senge. Det ene med bad og toilet. Sommerhuset er enkelt og fint indrettet med hjørnesofa, TV, brændeovn og et spisebord, der kan trækkes ud, så der er plads til hele familien. I bogreolen findes der spil til hyggeaftenerne og masser af god litteratur, man kan hygge med i de stille timer. I kontoret er der både et skrivebord og køjesenge til ekstra overnattende. Udover en udendørs pizzaovn, grill og bålfad, er der også en udebruser med dejligt varmt vand og en stor og helt ugeneret 1300 kvadratmeter have, der har mange skønne kroge.

Sleeping arrangements

Bedroom
Queen size
Annex
Queen size
Annex
Queen size

Features

Barbecue (gas/charcoal)
Bycycles
Board games
Books
Campfire site
Heat pump
Outdoor games
Outdoor shower
Streaming service
Terrace
Wifi
Woodburning stove

Request to book the home

€975 - €1,486/week

The price range is from low season to high season. You will receive a final price after your enquiry.

Quick response

Utility costs and cleaning fees included

Insured by Tryg

We guarantee an answer within 24 hours on weekdays.

Location

Meet your host

Tina & Søren

Vi er et par fra Aarhus med 4 voksne børn. Vi har begge en lang historik på Mols, hvor vi er kommet siden vi var børn. Hver gang vi ankommer til sommerhuset, kniber vi os i armen over, hvor fantastisk et sted vi har skabt. Huset ligger for sig selv omkranset af buske og store gamle træer. Vi faldt pladask for sommerhuset, da vi så det første gang. Inden da var vi også helt forelsket i området med både naturen, stranden og dyrelivet helt tæt på. Vi bader meget og går tur langs stranden, der den et minut væk. 10 minutter væk i bil ligger Nationalpark Mols Bjerge, hvor vi vandrer, cykler mountainbike og glædes over synet af uspoleret natur hver gang. Vores børn og venner kommer ofte på besøg. Vi har en fest med havespil, bålmad og pizzabagning. Vi tager ofte på tur til Strands eller dykker ved Knebel Bro. Har vi lyst til at spise ude er det gamle Skødshoved Badehotel lige nede af stranden ofte besøgt. Skal der mere til, er Ebeltoft med dets mange tilbud som Maltfabrikken og gode restauranter på havnen oplagte mål.

Rules

  • Egnet til babyer under 2 år
  • Egnet til børn fra 2-12 år
  • Kæledyr ikke tilladt
  • Rygning ikke tilladt

Cancellation Policy

Flexible

Guests are free to cancel bookings within 48 hours after receiving a booking confirmation or until 14 days before the agreed time of arrival for a full refund. Until 7 days before the agreed time of arrival, the guest can cancel for a 50% refund. Guests who cancel less than 7 days before the agreed time of arrival will not be refunded.

Part of these Landfolk collections

Family friendly

Summer houses ready for children of all ages

Winter-friendly summer houses

Summer houses perfect for cold winters

Workation summer houses

When you need a break from the home office

Close to Aarhus

When you need to wind down

Summer houses with a campfire site

The scent of bonfires and flames dancing in the dark - pure holiday feeling

Child friendly beaches

Holidays equal fun water activities - for the whole family

Summer houses near a forest

A walk in the woods clears the mind and calms the body

Summer houses for the great big family

Vacation with the large family

Do you also love summer house life

In our newsletters, we make an effort to share inspiration about summer house life and the homes we hand-pick. We only send it when we have something relevant and important to say.

Drop by
Landfolk Logo
Landfolk A/SBülowsgade 68, 3 tv
8000 Aarhus C

CVR 42074640
hello@landfolk.com
Everything else