FindCollectionsNewsletterMy Landfolk
Landfolk Logo
Sommerhusliv

Sommerferiepostkort
fra Lolland

På Lolland kæmpenyder Line, Jan og deres fem rødder masser af feriestunder i deres sommerhus. Der bliver både dyrket yoga og spillet backgammon, spist is hver dag og så er der både tid til ren afslapning og ture ud i det blå.

Vi lever mere eller mindre på terrassen og elsker at der er tid og plads til alt fra morgenyoga og vandleg til aftensjusser og backgammon.

Når vi ikke er på terrassen kan vi findes på stranden, hvor børnene hygger og hvor vi alle nyder det lune, klare vand og sandbunden under fødderne. Vi elsker vores strand, som er lidt af en uopdaget perle, og oftest kun bruges af beboerne i områdets sytten sommerhuse, så der er dejligt langt mellem håndklæderne.

Oplev Line og Jans sommerhus på Lolland

Børnene sover længere end de plejer, der er sand på gulvet kaffehjørnet serverer iskaffe flere gange dagligt og vi forsøger som minimum at spise en is om dagen – hvilket vi klarer uden problemer.

Forleden besøgte vi smukke Nysted. Her spiste vi isvafler på havnen og slentrede i de hyggelige stræder fyldt med skæve huse og stokroser. Nysted er altid et besøg hver - og vi satser på at endnu en sommertur dertil ender på yndlings Restaurant Ö. Derudover drøner vi flittigt en tur til Maribo for at fylde op på rabarbercroissanter og lækkert brød.

Sommerhilsner fra Jan, Line og vores fem rødder

Sig hej

Jeg hedder Line og er gift med Jan – sammen har vi lille Ellie og fire dejlige sammenbragte børn. Vi købte vores fine sommerhus på Lolland for et par år siden og havde i starten en masse projekter, så det kunne føles helt som vores eget. Vi elsker virkelig at byde gæster velkommen i sommerhusets rammer.

Du kan følge med i Line og familiens sommerhusliv på @bobohytten

Line og Jans tre highlights fra sommerhuset

  1. Den store terrasse og særligt den del under pergolaen, hvor morgensolen altid luner, og man nemt kan finde læ
  2. De elegante løsninger og fine detaljer – uden at gå på kompromis med de kvaliteter, man sætter pris på som børnefamilie
  3. Husets omgivelser, som er et roligt lille område med få huse og flokkevis af egern, rådyr og fugle… og kun 150 meters gang til havdyp
Oplev Line og Jans sommerhus på Lolland
Camilla Wegener
Written by Camilla Wegenerjuli 2021
To the story overview
Landfolk newsletter
Landfolk newsletter

Discover our newest gems

Be the first to know about our newest, handpicked summer houses and get inspiration for your next getaway.

Your personal information will be handled in accordance with our privacy policy.

Treat your inbox

to be the first to see our newest, handpicked summer houses and get inspiration for your next getaway.

Sign up for our newsletter

Your personal information will be handled in accordance with our privacy policy.