Landfolk

Landfolk anbefaler: Feriedestinasjoner og aktiviteter for hele familien

Det er noe nesten magisk med barndommens somre – selv som voksne føles minnene om varme sommerkvelder ved havet, ubegrenset tid med foreldrene våre og bare det å være sammen i stedet for å haste fra ett sted til et annet, fortsatt nære. Hvis du vil gi barna eller tenåringene dine en morsom og avslappende sommerferie, er denne artikkelen for deg.

Det er noe nesten magisk med barndommens somre. Og selv som voksne føles minnene om varme sommerkvelder ved havet, ubegrenset tid med foreldrene våre og bare det å være sammen i stedet for å haste fra ett sted til et annet, fortsatt nære. Hvis du vil gi barna eller tenåringene dine en morsom og avslappende sommerferie, er denne artikkelen for deg.

Content Når vi blir foreldre, oppstår ofte ønsket om å skape magiske sommerminner for barna våre, og i denne artikkelen deler teamet vårt de aller beste tipsene sine om sommeraktiviteter for barn og tenåringer. Men når det er sagt, er sannheten at sommerens magi ligger i å faktisk tørre å senke tempoet litt og bare være sammen. Så uansett hva du har planlagt denne sommeren, vil sommerminnene barna dine tenker tilbake på mest sannsynlig handle mer om at dere tilbrakte tid sammen, enn hva dere faktisk gjorde.

Paddleboard

“ Stand up paddle er en skikkelig morsom vannaktivitet for alle barnlige sjeler, og krever bare varmt vær eller våtdrakt.”

Christian er Landfolks CEO og en av våre co-founders. Både han og tenåringene hans, på 12 og 16 år, elsker aktiviteter både på land og i vannet. “Stand up paddle er en skikkelig morsom vannaktivitet for alle barnlige sjeler, og krever bare varmt vær eller våtdrakt. Og ellers kan jeg klart anbefale cornhole, som er på god vei mot å bli det foretrukne hagespillet i familien vår som alle kan være med på,” forklarer han.

Hvilken destinasjon drømmer du om å besøke sammen med tenåringene dine?
Jeg drømmer om å besøge Bornholm med familien min for første gang - både fordi det skal være en fantastisk opplevelse med tanke på både natur og gastronomi, men også fordi Landfolk har så mange utrolig fine hytter på øya.

Hvilken Landfolk-hytte drømmer du om å besøke?
Jeg synes denne norske hytta er skikkelig fin, for den har en blanding av nordisk og japansk design og arkitektur, noe som betyr mye for meg når jeg skal på ferie. Og utsikten og naturen er jo i verdensklasse uansett hvor man er i Norge.

Kanotur med ungene

“Jeg planlegger med verdens beste kart-app (Topo-GPS) i kombinasjon med anbefalte ruter fra alltrails.com.”

Asger er Landfolks COO og bor i en skog ved Gl. Rye nær Himmelbjerget. Han elsker å gjøre alle mulige uteaktiviteter med familien sin, så hytteturene deres, med barna på 7 og 10 år, blir alltid kombinert med dagsturer på mountainbike, i kano eller til fots.

Hvilken destinasjon drømmer du om å besøke sammen med barna dine?
På listen er lange turer i det enestående landskapet i Thy, langrenn i den norske fjellheimen og sopplukking i Sydsverige. I familien min elsker vi friluftsliv, bål og å leve litt "back to basics".

Hvilken Landfolk-hytte drømmer du om å besøke?
Jeg har veldig lyst til å besøke denne sjarmerende svenske hytta som ligger på en øy, for å fiske og slappe av.

Lek i naturen

“Friluftsmuseer, slott og besøksgårder er alltid en stor opplevelse for både mindre og større barn.”

Anna, Landfolks Marketing Manager for det tyske markedet, og døtrene hennes på 5 og 10 år elsker å utforske Den Gamle Bys historiske hus og brosteinsbelagte gater. Museet ligger i Aarhus og er et av de beste friluftsmuseene i Danmark. “Museet er veldig flinke til å gjøre Danmarkshistorien levende, og man kan enkelt komme seg til museet fra alle steder i nærheten av Aarhus eller på Djursland,” understreker hun.

De liker også å tusle gjennom Fredensborgs Slotshave eller parforcejaktlandskapet i UNESCOs verdensarvområde Store Dyrehave i Nordsjælland.

Hvilken destinasjon drømmer du om å besøke sammen med barna dine?
I vår familie liker vi å ha en balansert kombinasjon av natur- og kulturopplevelser. Feriene våre tilbringer vi aller helst utenfor byen og langt borte fra hverdagens kjas og mas. Du finner oss ved innsjøer, på utkikk etter fugler eller andre dyr, eller på sykkel- eller fottur. Og hvis det er et spennende, barnevennlig museum eller et interessant slott eller en annen historisk bygning i nærheten, drar vi gjerne inn til byen igjen en liten stund. Derfor er både Djursland, Nordsjælland og Skåne perfekte destinasjoner for oss.

Hvilken Landfolk-hytte drømmer du om å besøke?
Vi drømmer om å ta Snälltåget fra København til Stockholm og slappe av i denne koselige røde hytta i skjærgården. Jeg kan allerede forestille meg hvordan barna ler mens de løper rundt huset og leker i de naturskjønne omgivelsene. Et bad i innsjøen etter morgenkaffen på den fine terrassen må føles helt fantastisk!

Guro Sofie Ulsaker Nordahl
Skrivet av Guro Sofie Ulsaker Nordahljuli 2024
Utforska alla Landfolk Stories
    Landfolk Club

    Få tillgång till medlemsförmåner. Registrera dig idag.

    Bli medlem i vår exklusiva gratis

    Boka våra nyaste stugor före alla andra

    tips och inspiration till nästa semester

    Landfolk Club

    Kontakta oss

    +45 39 39 32 02

    Måndag–fredag: 10–18
    Lördag–söndag: 10–17

    Skicka ett mejl till oss
    Utforska Landfolk
    Om Landfolk
    Säker betalning
    MastercardApplePayGooglePay

    Du kan också dela upp betalningen och bara betala 25 % för att bekräfta din bokning.

    Danskt företagAllt ingår i ett pris
    Utmärkt