Landfolk

Daisy: En ny visuel måde at søge på hos Landfolk

Hvis du kan drømme det, kan du booke det! Lad os introducere Daisy — en ny visuel måde at søge dig frem til din drømmeferie.

I Landfolk mener vi, at rejsebranchen har været for fokuseret på fakta og faciliteter i alt for mange år. Derfor er vi meget stolte af at introducere Daisy — en banebrydende visuel søgemaskine i rejsebranchen, designet specielt til at finde og booke det perfekte feriested.

Med Daisy kan brugere søge efter enhver følelse, stemning eller drøm — hvad enten det er "hyggelig hytte ved søen" eller "soveværelse med udsigt" — og straks udforske et fantastisk udvalg af billeder, der matcher deres vision. Hvert billede er knyttet til et bookbart sommerhus, og ved at klikke på et billede vises associerede billeder, der giver mulighed for uendelig opdagelse. Det er lige så simpelt og intuitivt som Pinterest, men designet til at gøre feriedrømme til virkelighed.

Daisy repræsenterer vores første skridt ind i en ny verden, hvor AI og machine learning forvandler, hvordan brugerne opdager og booker deres perfekte feriebolig. Ved at bruge avancerede modeller, der kan sammenligne og forstå både billeder og tekst, tilbyder vi folk en helt ny måde at søge på baseret på følelser, stemninger og kreative idéer. Med andre ord giver Daisy brugerne frihed til at søge frit, og vi præsenterer de huse, der matcher det, de forestiller sig.

— Chris Sørensen, medstifter og CTO hos Landfolk

alt text

Mange muligheder ud over søgning

Vores ambition med Daisy er at revolutionere, hvordan brugerne søger efter og booker unikke feriesteder til deres næste Landfolk-ophold. Men selvom i dag markerer lanceringen af en ny måde at søge på, så er der stadig et stykke vej, før brugerne kan inkludere specifikke datoer, faciliteter eller lokationer i deres søgeforespørgsler. Det er dog tanken at det skal bygges ind i Daisy.

På sigt planlægger vi at tilføje faktuelle søgemuligheder ved at integrere vores produktdata. Men for nu lancerer vi Daisy for at se, hvordan folk bruger det, og for at forstå, hvor det passer ind i deres rejse med at finde en feriebolig.

— Chris Sørensen, medstifter og CTO hos Landfolk

Men Daisy åbner også for en række andre muligheder, forudser den tekniske arkitekt bag søgemaskinen.

Efterhånden som vi bevæger os fremad, vil vi bruge dette ML-fundament til at forfine og forbedre opdagelses- og bookingoplevelsen yderligere — som at identificere de bedste sæsonbetonede forsidebilleder eller endda kuratere unikke samlinger af boliger. Men vi tror også, at denne teknologi vil hjælpe os internt, ved at gøre det nemmere at erhverve nye boliger, der matcher Landfolks unikke stemning, og sortere billeder efter kundernes præferencer.

— Chris Soerensen, medstifter og CTO hos Landfolk

Prøv Daisy nu på landfolk.com/daisy.

Camilla Swartz Primdahl
Skrevet av Camilla Swartz Primdahloktober 2024
Utforsk alle Landfolk Stories
    Landfolk Club

    Få tilgang til medlemsfordeler. Bli medlem i dag.

    Bli medlem av vår eksklusive gratis

    Book de nyeste hyttene våre før alle andre

    tips og inspirasjon til din neste ferie

    Landfolk Club

    Kontakt oss

    +45 39 39 32 02

    Mandag-fredag: 10-18
    Lørdag-søndag: 10-17

    Send oss en e-post
    Utforsk Landfolk
    Om Landfolk
    Sikker betaling
    VippsMastercardApplePayGooglePay

    Du kan også dele opp betalingen og betale kun 25% for å sikre bookingen din.

    Dansk selskapAlt inkludert i én pris
    Enestående