FindCollectionsNewsletterMy Landfolk
Landfolk Logo
Landfolk

Hvad får du ud af at være en del
af Landfolk?

Landfolk er meget mere end en markedsplads for udlejning af sommerhuse. Det er et personligt projekt baseret på et ønske om at dele vores egne gode sommerhusoplevelser med andre. Landfolk er et fællesskab af ligesindede.

Vi vil hjælpe folket med at komme ud af byerne og alt dens hastværk. Vil du være med, så tilbyder Landfolk en lang række fordele for dig, der er interesseret i at dele dit hus med andre.

Hjælp til oprettelse på vores platform

Vi skal sammen fejre lige netop dit sommerhus, og hjælper med vinkling, beskrivelse, prissætning og forbrugsafregning. At gøre sig umage med de ting betyder at det vil tiltrække de gæster, som vil sætte særligt pris på lige netop dit sommerhus. På den måde får dit hus den allerbedste formidling og det ideelle digitale hjem.

Fællesskab med andre, ligesindede sommerhusejere

Vi glæder os sådan til at tilbyde alle sommerhusejere at blive en del af vores Landfolk community med invitationer til middage, sparring og inspiration.

Professionel fotografering af dit sommerhus

Sammen med en særdeles dygtig fotograf gør vi rigtig meget ud af at tage stemningsfulde billeder, der sætter dit sommerhus og alle de fineste detaljer i det bedste lys. Det kræver lidt ekstra at gøre det på den måde, men det er det hele værd, når man ser den forskel fantastisk smukke billeder gør.

Øget indtægt, når du ikke bruger dit sommerhus

Vi koster ikke noget at bruge. Vores model er kommissionsbaseret. Dvs. vi kun tjener penge, når du tjener penge. Vores indtjening bruges på at udvikle Landfolk og gøre det til et skønt univers og en fantastisk platform for dig og alle andre, der ønsker en mere fleksibel og enkel måde at udleje sit sommerhus.

Fuld fleksibilitet og kontrol

Du vælger selv hvornår og til hvem dit sommerhus udlejes til, hele året rundt. Vi binder dig desuden ikke med lange kontrakter, men tror på at gode oplevelser og service vil gøre, at du bliver hos Landfolk.

Landfolk caretaker program

Vi ved, at det kan være svært at være en god vært, når man bor på afstand af sit sommerhus. Derfor giver vi dig mulighed for at indgå i vores caretaker pilotprojekt, hvor vi hjælper dig før, under og efter dine gæsters ophold. Vi tager værtsrollen seriøst og tilbyder smarte check-in løsninger, serviceydelser som rengøring, opredning og indkøb, samt en hjælpende hånd i lokalområdet hvis dine gæster får brug for hjælp.

Det fulde bundfradrag på 43.200 kr. (2022)

Landfolk er registreret som udlejningsbureau og vi hjælper dig via platformen, let og enkelt, med at udnytte dit fradrag optimalt, så du får flest mulige penge i hånden.

Forsikring

Det sker heldigvis enormt sjældent, men hvis uheldet skulle være ude, er Landfolk, og dermed dig, godt forsikret.

Camilla Swartz Primdahl
Written by Camilla Swartz Primdahlfebruar 2021
To the story overview
Landfolk newsletter
Landfolk newsletter

Discover our newest gems

Be the first to know about our newest, handpicked summer houses and get inspiration for your next getaway.

Your personal information will be handled in accordance with our privacy policy.

Treat your inbox

to be the first to see our newest, handpicked summer houses and get inspiration for your next getaway.

Sign up for our newsletter

Your personal information will be handled in accordance with our privacy policy.