Landfolk

Travel, taste, experience: Opdag Nordsjælland

Hvis en ferie med fokus på smukke naturoplevelser, kultur, god mad og uimodståeligt bagværk, lange dage på stranden, surfing, loppemarkeder, cykelture, museumsbesøg og måltider med lokale råvarer i hovedrollen lyder som noget for dig, så er Nordsjælland måske det perfekte valg.

At tage en pause fra hverdagen er en essentiel del af et balanceret liv. Men for virkelig at kunne slappe af og finde inspiration og glæde kræver det meget mere end bare at ligge på stranden. Vores team har derfor kurateret en liste over (smags)oplevelser, du kan planlægge for din familie, så du kan nyde et ophold, der efterlader dig med den vidunderlige følelse af at være genopladet, inspireret og tilfreds. Planlæg den perfekte ferie for akkurat din familie – for der er masser af oplevelser at vælge imellem i smukke Nordsjælland.

North Zealand

Taste

Ferie handler om nydelse og afslapning, og vi elsker, når vi ikke behøver at gå på kompromis med god mad og godt bagværk, når vi er i sommerhus. I Nordsjælland får vi virkelig det bedste af begge verdener: muligheden for at slappe af og genoplade, tilberede måltider under aftensolen med friske, lokale råvarer, og cykle til den nærmeste bager efter friskbagte surdejsboller om morgenen, som vi kan nyde hjemme på terrassen – langt fra byens travlhed. Her er nogle af vores favoritter.

  • Spis en lækker frokost i smukke omgivelser på Rabarbergården Slottet, efterfulgt af en gåtur gennem slotshaven. Husk også at købe det fristende bagværk med hjem.

  • Vær på udkig efter de mange charmerende gårdbutikker langs vejen i Nordsjælland. Mange er glade for at have deres eget lille gårdsalg, hvor man kan købe friske lokale råvarer, og det smager bare bedre, når aftensmaden har den korteste vej fra jord til bord.

  • Når du vil have en pause fra mange timers leg i bølgen blå, er Lynæs Madbar et godt sted. Nyd lækker mad i moderne omgivelser med udsigt over havnen. Her kan man sidde i mange timer.

North Zealand eateries North Zealand food

  • Det charmerende røde Hornbækhus er endnu et fantastisk sted at få en pause fra solen. Tag til fællesspisning eller kør forbi til eftermiddagskaffe og kage, og nyd de smukke, historiske omgivelser.

  • Gi’ dig selv en kulinarisk oplevelse på Restaurant Tinggården, en lokal favorit med en meget lækker menu.

  • Besøg gårdbutikken Rokkedysse Bær, hvor du kan købe jordbær, safte og hjemmelavet is. Stedet er specielt populært hos børnene, så det er absolut et besøg værd, hvis du rejser med små sommerhusgæster.

  • Sommer Canteen ligger på vej ud af byen når du kører nordpå fra København, og er et perfekt sted til at snuppe en god kop kaffe og morgenmad. Det er en god måde at slå på, at ferie er det modsatte af travlhed, og at turen kan gøres til en god oplevelse for store som små.

  • Helenekilde Badehotel huser tre gode grunde til at tage turen forbi. Besøg restaurant Kilden og Haven eller køb friskt morgenbrød og lækre sandwiches på Helenekilde Bakery som har åbent over sommeren.

North Zealand beach holiday

Experience

Nordsjælland tilbyder oplevelser for hele familien, uanset om I foretrækker det rolige tempo med kulturelle oplevelser og lange dage på stranden eller eventyr på to hjul. Planlæg den perfekte sommerferie med din familie.

  • Nordsjælland er kendt for sine fantastiske strande, og selvom der er mange at vælge imellem, er Hornbæk Strand måske en af de allerbedste.

  • Tag vandrestøvlerne på og udforsk den smukke natur i Tibirke Bakker og Heatherhill, eller besøg hedelandskabet Rusland.

Experience North Zealand

  • Tilbring en regnvejrsdag på Rudolph Tegners Museum og gå en dejlig tur i Statueparken.

  • Få dit action-fix med havsafari hos Øresundsakvariet.

  • Oplev de ikoniske badehuse på den charmerende strand i Tisvildeleje.

  • Lej mountain bikes og udforsk den smukke natur i Tisvilde Hegn.

  • Nyd bølgerne ved Lynæs surfcenter ved Roskilde Fjord, hvor du kan prøve en række spændende vandsportsaktiviteter og lære at surfe med en instruktør.

  • Tilbring en dag i Hundested Havn hvor du finder mange charmerende butikker eller gå en tur på stranden og lede efter fossiler.

  • Besøg Asserbo Plantage og udforsk de smukke omgivelser til hest, på cykel eller med løbeskoene på.

  • Tag familien med på en kulturel oplevelse ved Kulturhavnen i Gilleleje.

  • Pak en kurv med snacks og nyd Arresø i kano.

  • Hold udkig efter lokale loppemarkeder og besøg de mange butikker og markeder, hvis du vil finde skatte at tage med hjem.

Discover North Zealand

Her er nogle af de smukke, håndplukkede sommerhuse, du kan besøge i Nordsjælland

North Zealand travel

Travel

Rejsen til Nordsjælland er fyldt med charmerende bagerier og badesteder, så det er nemt at gøre køreturen til en del af ferien. Sørg for, at din bil er pakket med snacks, underholdning til de små og gode playlister. Planlæg pauser undervejs for at få mest muligt ud af turen.

  • Hvis du kører fra Sverige eller Norge kan du sejle fra Helsingborg til Helsingør og tage den charmerende køretur til Nordsjælland. Tag en forfriskende dukkert i havet på vej til din destination og stop for friske råvarer og bagværk for at komme godt i gang med sommerhusstemningen.

  • Hvis du kører fra Tyskland* kan du sejle fra Rostock til Gedser og gøre et stop på Lolland-Falster og den sydlige del af Sjælland eller køre hele vejen til Nordsjælland, som kun er omkring 2 timers kørsel væk. Gør køreturen til en del af din rejse og besøg alle de skjulte perler på vej til sommerhuset.

Det bedste ved enhver ferie er det langsomme tempo, den uforstyrrede tid sammen og de øjeblikke, hvor resten af verden ophører med at eksistere. Men vi håber, at vores håndplukkede yndlingssteder og aktiviteter i Nordsjælland alligevel vil give dig lidt inspiration til, hvad du kan glæde dig til, når du tager en pause fra hverdagen.

Guro Sofie Ulsaker Nordahl
Geschrieben von Guro Sofie Ulsaker NordahlJuli 2024
Zurück zur Story-Übersicht
    Landfolk Club

    Erhalte Zugang zu Mitgliedsvorteilen. Melde Dich noch heute an.

    Tritt kostenlos unserem exklusiven bei

    Buche unsere neuesten Ferienhäuser vor allen anderen

    Erhalte Tipps und Inspiration für Deine nächste Auszeit

    Landfolk Club

    Kontakt aufnehmen

    +49 (160) 4652669

    Montag-Freitag: 9:00-15:00
    Samstag-Sonntag: 10:00-17:00

    Schreibe uns eine E-Mail
    Landfolk erkunden
    Über Landfolk
    Sichere Zahlung
    MastercardApplePayGooglePayKlarnaPay By Bank

    Du hast auch die Möglichkeit, die Zahlung aufzuteilen und nur 25 % im Voraus zu bezahlen, um Deine Buchung zu sichern.

    Dänisches UnternehmenAlles im Preis inbegriffen
    Hervorragend