Landfolk Logo
Landfolk Logo

Unik 60’er perle i Veddinge Bakker med panoramaudsigt

Fårevejle, Denmark
·6 guests·4 beds

Highlights from Helle og Søren

More about the host
  1. At sidde på terrassen og nyde storheden og roen i naturen
  2. Aftenhygge på terrassen med ild i Morsø-ovnen - helt uden myg!
  3. Lange vandreture i områdets fantastiske og uspolerede natur

Description

I denne 60’er perle smukt beklædt med ‘oregon pine’ fyrretræ, kan du sætte dig roligt tilbage i en af de svenske designklassikere fra Swedese og suge udsigten til dig gennem de store glasruder. Sommerhuset ligger nemlig på en bakketop omkranset af marker og sø, så man året rundt kan nyde en panoramaudsigten, der når helt ud over Lammefjorden, Røsnæs og Kattegat. Her føles det som at man er en del af naturen i al slags vejr, også når man sidder indenfor med en kop te i sofaen eller spiser middag ved spisebordet. Huset er nænsomt sat i stand med respekt for den oprindelige arkitektur og der er lagt masser af energi i at finde de helt rigtige møbler og inspirerende kunst, som skaber en helhed. Indretningen i huset indbyder til ro og fordybelse - uanset om man befinder sig indenfor eller udenfor på den store terrasse, hvor man kan sætte sig i de lækre, gedigne havemøbler. Den sydvendte have, der har et fald på 9 meter og med nedgravet trampolin og bålplads, ligger helt ugeneret med fredede marker på to sider. På terrassen kan man også tænde op i pizzaovnen fra Morsø. Indenfor finder man et køkken i åben forbindelse til spisestue og stue, og tre gode soveværelser (heraf to med 160 cm brede senge). Det er tilladt at have husdyr med. Til de hyggelige aftener er der både brætspil og bøger og huset varmes nemt op på de kolde dage med brændeovn og varmepumpe. Hvis man vil på opdagelse i lokalområdet, er to cykler med gear til rådighed. Turen ned til stranden er dejlig, og i Ordrup by er der købmand, iskiosker, thairestaurant og meget mere. For de mere gourmet-interesserede er der ikke langt til Spisehuset eller michelin-restauranten på Dragsholm Slot. Man spiser også rigtig godt på Højby Kro, og finder hyggelig provinsbystemning i Nykøbing Sj. Der er kun fem minutter i bil til gode dagligvareindkøb i enten Asnæs eller Fårevejle. Hvis man er vild med oplevelser i naturen, er Ordrupnæs en ægte naturperle med græssende får og udsigt til de nærliggende øer, Nekselø og Sejerø. Her finder man også områdets allersmukkeste lange sandstrand.

Sleeping arrangements

Bedroom
Queen size
Bedroom
Queen size
Bedroom
Single bed
Single bed

Features

Bycycles
Board games
Books
Campfire site
Heat pump
Sea view
Terrace
Wifi
Woodburning stove

Request to book the home

Location

Meet your host

Helle og Søren

Vi er Helle og Søren og kommer fra Indre By i København, og vi elsker at bruge vores sommerhus hele året rundt. Da vi købte sommerhuset for seks år siden, faldt vi først og fremmest for den suveræne udsigt, som er lige god, om man er inde eller uden for sommerhuset. Når vi er der, nyder vi at gå de minutter, det tager at komme til stranden eller tage hen til naturområdet “Bjergene”, som er et fantastisk smukt, kuperet landskab. Her er der mange fine afmærkede vandreruter. For eksempel er vi vilde med at bestige Vejrhøj med 360 graders udsigt over Sejerøbugten og Lammefjorden.

Rules

  • Husdyr tilladt
  • Spædbørn velkomne 0-1 år
  • Børn velkommen 1-12 år

Cancellation Policy

Guests are able to cancel a booking no later than 30 days before the agreed time of arrival and will be refunded 100% of the price. Guests who cancel less than 30 days before the agreed time of arrival will not be refunded.

Part of these Landfolk collections

Workation summer houses

When you need a break from the home office

Lovely springtime summer houses

Lots of spring holidays coming up! How about spending one in a lovely summer house?

Watch the early sunrise from a summer house

Our selection of available summer houses during the Pentecost holiday 2021

Summer houses with a trampoline

Active fun and play in the garden for children of all ages

Summer houses with a campfire site

The scent of bonfires and flames dancing in the dark - pure holiday feeling

Child friendly beaches

Holidays equal fun water activities - for the whole family

Summer houses with a sea view

A view of water is always soothing and creates peace of mind

Do you also love summer house life

In our newsletters, we make an effort to share inspiration about summer house life and the homes we hand-pick. We only send it when we have something relevant and important to say.