Landfolk Logo
Landfolk Logo

Plads til leg og natursyn i Tuse Næs

Holbæk, Denmark
·6 guests·3 beds

Highlights from Michelle og Mikkel

More about the host
  1. Udkigsplatformen bagerst i haven giver, på skyfrie aftener, udsyn til den smukkeste stjernehimmel som kun kan opleves på landet
  2. Stuen er skabt til leg og man må finde alt legetøjet frem, hoppe fra ribben eller klatre rundt i møblerne
  3. Uanset hvor du går tur i området, kan du kigge til enten hav eller mark – det er altså balsam for sjælen

Description

Det røde sommerhus på Tuse Næs er skabt til børnefamilier og indbyder til, at flere generationer mødes der. Fra det store vinduesparti i stuen, hvor man i øvrigt gerne må klatre i møblerne, kan man se ud mod haven som rummer en skøn udsigtsplatform og ligger ud til åbne marker og græssende heste. Her ligger også en skøn overdækket terrasse, som er aflukket med vinduer i den ene ende og man derfor kan sidde ude og spise i al slags vejr. Sommerhusets store stue har åbning til køkkenet, som har de skønneste grønne retrofliser på væggen. Man kan vælge at sove i de to værelser i huset eller benytte gæstehuset, som har en stor dobbeltseng. Der er masser af forskelligt legetøj, som man bare skal gå ombord i, og haven er skabt til fælles aktiviteter som bål, afslapning i hængekøjen, havespil og den dejlige udsigtsplatform under syrenen, hvor solnedgangen kan nydes.

Sleeping arrangements

Bedroom
Double bed
Bedroom
Double bed
Annex
Double bed

Features

Barbecue (gas/charcoal)
Board games
Books
Campfire site
Heat pump
Jetty
Outdoor games
Playground
Terrace
Toys

Request to book the home

Location

Meet your host

Michelle og Mikkel

Vi er Michelle og Mikkel og bor i København med vores to børn Cleo på 4 og Otto på 2. Vi elsker at opleve verden og er helt vilde med at have sommerhuset, som giver os en have at boltre rundt i. I sommerhuset kan vi trække vejret dybt og bevæge os frit med masser af albuerum – bål, hængekøje, picnic, havesysler og at kigge ud på de smukke marker, som altid bare ligger der. En gåtur langs vandet vil vi klart anbefale. Man kan gå den dejligste tur langs kysten på en lille sti mellem de høje siv. På vejen kommer man forbi de to badebroer (og en rutschebane i sommermånederne), får, køer og har bare en vidunderlig udsigt over det rolige hav.

Rules

  • Spædbørn velkomne 0-1 år
  • Børn velkommen 1-12 år
  • Rygning ikke tilladt

Cancellation Policy

Guests are able to cancel a booking no later than 30 days before the agreed time of arrival and will be refunded 100% of the price. Guests who cancel less than 30 days before the agreed time of arrival will not be refunded.

Part of these Landfolk collections

Family friendly

Summer houses ready for children of all ages

Close to Copenhagen

When nature calls

Get a start on the summer. Visit a summer house in June.

Summer houses available in June

Lovely springtime summer houses

Lots of spring holidays coming up! How about spending one in a lovely summer house?

Summer houses with a campfire site

The scent of bonfires and flames dancing in the dark - pure holiday feeling

Child friendly beaches

Holidays equal fun water activities - for the whole family

Do you also love summer house life

In our newsletters, we make an effort to share inspiration about summer house life and the homes we hand-pick. We only send it when we have something relevant and important to say.