Landfolk Logo
Landfolk Logo

Hør, duft og se havet fra terrassen i Norsminde

Odder, Denmark
·5 guests·3 beds

Highlights from Pia og Bo

More about the host
  1. Fællesrummet, hvor der er plads til alle og flere aktiviteter samtidig. Om sommeren kan foldedørene mod syd åbnes, så naturen kommer ind
  2. Haven og den delvist overdækkede træterrasse med dens mange hyggekroge, så man kan sidde ude uanset vind, vejr og tidspunkt på dagen
  3. At man både kan høre, dufte og se havet fra sommerhuset

Description

Her er der lagt op til hygge! Husets hjerte er det store fællesrum med nyt køkken, langbord med plads til alle og et sofahjørne, hvor man kan trække benene op og slappe helt af. De store vinduespartier skaber et dejligt lysindfald - og om sommeren kan man åbne fordørene mod syd og lade varmen og naturen komme helt ind i huset. Indenfor er der to gode soveværelse med dobbeltsenge og et tredje soveværelse med en bred enkeltseng finder man ude i det tilhørende anneks, som man tilgår fra den overdækkede sydvendte terrasse. Den 78 kvadratmeter store træterrasse er et kapitel for sig selv. Her er der indrettet med hyggekroge, så man kan sidde ude i alt slags vejr og på alle tider af døgnet. På solskinsdage fanger man nemt solens stråler dagen lang på den sydvendte del. Sommerhuset ligger i det attraktive Norsminde-område med kun 200 meter ned til strandkanten. Og netop husets placering inviterer både til afslapning og masser af aktiviteter med badestrand, skov, havn, fjord, vandreture og spisesteder i gå-afstand. Vil man have mere byliv og for eksempel tage på Moesgaard Museum eller ARoS Kunstmuseum er der ikke langt i bil. Marselisborg Skoven er også inden for rækkevidde. Her er der mulighed for at tage en tur på mountainbikesporet, samle svampe eller tage på picnic – alt efter årstiden.

Sleeping arrangements

Bedroom
Queen size
Bedroom
Queen size
Annex
Single bed

Features

Barbecue (gas/charcoal)
Board games
Books
Campfire site
Heat pump
Outdoor shower
Terrace
Wifi
Woodburning stove

Request to book the home

Location

Meet your host

Pia og Bo

Vi er en familie, som elsker at være i naturen og vi har længe drømt et fritidshus ved havet. Sidste år gjorde vi drømmen til virkelighed, da vi tegnede og opførte vores eget skønne sommerhus, som er beliggende 200 meter fra strandkanten – så vi både kan høre, dufte og se havet fra huset. Det er blevet vores fristed og vi elsker hyggestunder med ild i brændeovnen eller bål i haven og kulørte lamper på terrassen. Noget af det bedste ved Norsminde/Kysing Næs er, at der simpelthen er så naturskønt og mange forskellige måder at nyde naturen på. Det byder på masser af muligheder for vandreture, cykelture, kajaksejlads eller en frisk tur på paddleboard. Og kun 10 minutters gang fra huset finder man Norsminde Havn, hvor man nemt kan hygge sig i det maritime miljø med sejlbåde, krabbebro, badestrand, fiskehus, iskiosk og den kendte gourmetrestaurant Norsminde Kro.

Rules

  • Spædbørn velkomne 0-1 år
  • Børn velkomne 1-12 år
  • Rygning ikke tilladt
  • Kæledyr ikke tilladt

Cancellation Policy

Guests are able to cancel a booking no later than 30 days before the agreed time of arrival and will be refunded 100% of the price. Guests who cancel less than 30 days before the agreed time of arrival will not be refunded.

Part of these Landfolk collections

Winter-friendly summer houses

Summer houses perfect for cold winters

Workation summer houses

When you need a break from the home office

Close to Aarhus

When you need to wind down

Get a start on the summer. Visit a summer house in June.

Summer houses available in June

Lovely springtime summer houses

Lots of spring holidays coming up! How about spending one in a lovely summer house?

The Ascension Day Holiday is perfect for a getaway at a summer house

Four wonderful Spring days during the Ascension Day mini holiday

Summer houses with a campfire site

The scent of bonfires and flames dancing in the dark - pure holiday feeling

Child friendly beaches

Holidays equal fun water activities - for the whole family

Summer houses near a forest

A walk in the woods clears the mind and calms the body

Do you also love summer house life

In our newsletters, we make an effort to share inspiration about summer house life and the homes we hand-pick. We only send it when we have something relevant and important to say.