Landfolk Logo
Landfolk Logo

Bliv indhyllet af naturen, roen og de fine omgivelser

Nykøbing Sjælland, Denmark
·7 guests·4 beds

Highlights from Nathalie og Olav

More about the host
  1. Den fantastiske terrasse med plads til solbadning, fejringer, hygge, sene aftener med vin og gode mennesker
  2. Man bliver indhyllet i natur og ro, når man ankommer til sommerhuset
  3. Der er kun 400 meter til den fantastiske strand i Ebbeløkke

Description

Dette helt fantastiske, idylliske træsommerhus ligger på en bakketop med udsigt til den store naturgrund. Her er man isoleret fra omverden og indhyllet i trætoppenes ro. På den store træterrasse er der sol på alle tidspunkter af dagen og efter en skønt havdyb, kan man vaske saltvandet af kroppen under udendørsbruseren. Terrassen indbyder til skønne aftener med dejlig mad og i gode venners lag, men det er også her I kan finde roen med en bog og en kop kaffe. Hele området er rig på smuk natur og et livligt dyreliv - I kan plukke vilde brombær og se den smukke solnedgang, tage en tur til stranden eller bare være til. Indenfor er stemningen varm, hyggelig og de hvide gardiner blafrer i sommerbrisen. Der er et dejligt lysindfald fra stuens vinduer, og uanset om det er sommer eller vinter emmer her af ægte dansk sommerhushygge. Om vinteren og på sommerens kolde dage kan man tænde op i kaminen og nyde udsigten til køkkenet, mens der bliver lavet mad. Der er i alt tre soveværelser med dobbeltsenge, så der er plads til en ferie med dem I holder af.

Sleeping arrangements

Bedroom
Double bed
Bedroom
Bunk bed
Bedroom
Day bed
Annex
Double bed

Features

Heat pump
Outdoor shower
Wifi

Request to book the home

Location

Meet your host

Nathalie og Olav

Vi er en lille familie bestående af Nathalie, Olav og helt nye, lille bitte Victor. Vores sommerhus er noget helt særlig for os - det er her vi nyder hinanden, roen og samtidigt også har holdt de skønneste sommerfester med naboer, venner og dem vi holder af. Vi elsker naboskabet i området, og vi er ellevilde med den korte tur til den fantastiske badestrand. Her tager vi ned og mærker sandet under fødderne og sluger solens sidste stråler. Det er helt klart familiens yndlingssted. Om sommer sejler vi ud i den lille båd og får vinden i håret og den friske havluft ned i lungerne. Vi bager tærter med blommerne fra blommetræet og plukker ramsløg, rabarber og krydrer det med delikatesser fra lokalområdet.

Rules

  • Egnet til babyer under 2 år
  • Egnet til børn fra 2-12 år
  • Kæledyr ikke tilladt
  • Rygning ikke tilladt

Cancellation Policy

Guests are able to cancel a booking no later than 30 days before the agreed time of arrival and will be refunded 100% of the price. Guests who cancel less than 30 days before the agreed time of arrival will not be refunded.

Part of these Landfolk collections

Family friendly

Summer houses ready for children of all ages

Close to Copenhagen

When nature calls

Child friendly beaches

Holidays equal fun water activities - for the whole family

Do you also love summer house life

In our newsletters, we make an effort to share inspiration about summer house life and the homes we hand-pick. We only send it when we have something relevant and important to say.