Landfolk

Forlaget Lindhardt og Ringhof anbefaler: Efterårslæsning til sommerhusturen

Efteråret i sommerhuset er noget ganske særligt. Når regnen blidt trommer mod ruden, og bladene falmer i de smukkeste farver, er det som om tiden står stille. Det er det perfekte tidspunkt til at fordybe sig i litteraturens verden og lade sig opsluge af fantastiske fortællinger. I samarbejde med Forlaget Lindhardt og Ringhof har vi udvalgt fem bøger, der passer til hele familien, så I alle kan nyde varme drikke og hyggestunder i sommerhusets læsehjørne.

Radionauternes STORE opdagelsesrejse af Karen Brüel Birkegaard, Lisa Bay og illustreret af Maria Buchmann

Alle nysgerrige børn (og voksne) er inviteret med på Radionauternes STORE opdagelsesrejse gennem videnskabens verden. Bogen er en farverig og lærerig hyldest til nysgerrigheden og viser, hvor magisk og fantastisk vores verden er. Du kender måske Radionauterne fra deres populære podcast, hvor de formidler videnskab for børn – og nu kan hele familien tage med på eventyr sammen. Fra kroppens mysterier til dybhavets skjulte skatte – det er en bog, der inviterer til fælles læsning og undring.

alt text

Tempel af Anne-Cathrine Riebnitzsky

En historisk roman, der genfortæller en af de vigtigste fortællinger i vores kultur. Judæa regeres af tyrannen Herodes, som mister sit nære venskab med Romerrigets kejser Augustus, der foranstalter en folketælling i Herodes rige. Tempel følger en karavanefører, der ser en ny stjerne på himlen, og to kvinder i Judæa, hvis skæbner på mirakuløs vis flettes sammen. Den ene kvinde er for gammel til at blive gravid, og den anden for ung og risikerer stening, hvis hendes forlovede afviser hende. En gribende historie, der bringer os tættere på en tid og begivenhed, der stadig har betydning i dag.

alt text

De fortabte sønner af Sune Gylling Æbelø og Andreas Gylling Æbelø

Brødrene Sune og Andreas vokser op i et kristent miljø, men begge bærer på en hemmelighed: de er homoseksuelle. De fortabte sønner er deres personlige fortælling om indre og ydre kampe, om at leve med skam og skyld, men også om frisættelse og forsoning. Bogen udforsker, hvordan kærlighed og tro kan være i konflikt, og hvordan det at finde sig selv kan være en rejse – fyldt med både smerte og forløsning.

alt text

Kun til navlen af Linea Maja Ernst

En anmelderrost roman om syv venner i trediverne, der samles i et sommerhus for at genoplive gamle minder og tage fat på livets store spørgsmål. I Kun til navlen møder vi Sylvia, som altid har været forelsket i Esben, men nu er i et stabilt forhold med sin kæreste, Charlie. Og Kvæde, der endelig føler sig hjemme i sin krop og er klar til at holde et skov-rave, men der er børn, der skal puttes. Midt i samtalerne ved middagsbordet kæmper Gry med at finde sin plads blandt sine farverige, excentriske venner. En roman om venskab, længsler og det komplicerede ved at være voksen.

alt text

Vestagers verden (Udkommer den 21. Oktober) af Morten Møller

I de seneste ti år har Margrethe Vestager været en af de mest markante skikkelser på den internationale politiske scene. I denne bog åbner hun op og giver et sjældent indblik i, hvem hun er, og hvad der driver hende. Hun deler sine tanker om kampen mod de store virksomheder og om, hvordan vi bedst kan håndtere de udfordringer, verden står overfor i dag. Vestager minder os om, at optimisme og engagement er nøgleord, hvis vi skal finde vej i en verden i konstant forandring.

Gå på opdagelse i Lindhardt og Ringhofs mange spændende udgivelser her eller find bøgerne på hylden i din nærmeste boghandler. Uanset hvilken bog I vælger, kan I se frem til efterårsdage, hvor ord og historier skaber rammerne for fordybelse. Så sæt jer til rette, lad verden glide lidt i baggrunden, og nyd fortællingerne, der forener jer med litteraturens vidunderlige univers.

Julia Hagensby Nygaard
Skrivet av Julia Hagensby Nygaardoktober 2024
Utforska alla Landfolk Stories
    Landfolk Club

    Få tillgång till medlemsförmåner. Registrera dig idag.

    Bli medlem i vår exklusiva gratis

    Boka våra nyaste stugor före alla andra

    tips och inspiration till nästa semester

    Landfolk Club

    Kontakta oss

    +45 39 39 32 02

    Måndag–fredag: 10–18
    Lördag–söndag: 10–17

    Skicka ett mejl till oss
    Utforska Landfolk
    Om Landfolk
    Säker betalning
    MastercardApplePayGooglePay

    Du kan också dela upp betalningen och bara betala 25 % för att bekräfta din bokning.

    Danskt företagAllt ingår i ett pris
    Utmärkt