Landfolk

5 håndplukkede sommerhuse til din efterårsferie i Nordsjælland

Vi har samlet en lille håndfuld efterårsperler til din næste sommerhustur, uanset om du skal afsted med kæresten, hele familien eller vennerne.

Bålplads og retrohjem

Sophie og Kristians retroperle i Melby er lige noget for jer, der elsker en finurlig indretning, hvor det moderne, farverige og originale får lov til at leve side om side. Efteråret byder ofte på gråvejr, og derfor er deres farverige sommerhus perfekt, når I begynder at savne sommerens farver. Sommerhuset egner sig godt til den lille børnefamilie, da huset er indrettet med dobbeltseng og to køjesenge. Der er masser af brætspil, som I kan samle jer om, og der er også en bålplads. Her kan I lave mad over bål og varme jer på en stille efterårsaften. Bålet er et oplagt sted at læse op fra eventyrlige børnebøger, hvor alle kan drømme sig væk, mens flammerne danser.

Romantisk getaway tæt på naturen

Jane og Thomas' sommerhus ved Dronningmølle er for alvor et sted, hvor parret der trænger til at komme væk fra byen og trængsel kan søge eksil. Kun 250 meter væk fra sommerhuset ligger stranden, og vejen derned er gennem en fredet skov. Selvom efteråret ikke ligefrem byder en på lange dage ved stranden med solbadning, så er det stadig helt fantastisk at gå en tur langs kysten i efteråret. Tag en termokande under armen med enten te eller kaffe og nyd den friske luft og lyden af bølgerne, der skvulper i vandkanten.

Inviter hele familien på bohemeferie

Tines nordiske sommerhus bugner af luksus og bohemestemning, hvilket danner den perfekte ramme om en afslappende ferie. Her kan I sove op til 10 personer, så både onkler, tanter og svigerforældre kan samles under ét tag. Saml jer om brændeovnen og få snakket løst og fast om alt det, hverdagen ikke giver jer tid til. Og glem ikke at læg vejen indtil skønne Tisvildeleje, hvor I kan nyde en dejlig frokost eller besøge galleriet Det er Kunsten i den nyrenoverede gamle købmandsgård.

På sommerhustur med vennerne i vildmarksbad

Vi har ofte tonsvis af planer i sommermånederne. Derfor er det en god idé at bruge efteråret på at samles, når der ikke er det samme, travle skema. Susie og Kaspers sommerhus i Vejby nær Rågeleje er skønt til en udlugt med gamle venner. Her kan I lave god mad sammen, snakke til langt ud på aftenen, tage et koldt dyp i havet og varme jer i vildmarksbadet. Slut aftenen af med et godt glas rødvin og en vaskeægte filmaften foran fjerneren.

Sommerhuset, der kan det hele

Uanset, om du skal på tur med svigerforældrene, med børnene, din bedre halvdel eller noget fjerde, har Nicolai og Anettes sommerhus noget for enhver smag. Sommerhuset ligger i Græsted, hvor I er tæt på Aggebo Hegn, som er et fantastisk skovområde. Her kan I se bronzealderhøjen og suge naturen til jer. I kan også tage et smut forbi Gilleleje og få jer en dejlig frokost på et af byens spisesteder. Og sommerhuset ligger endda tæt på en privat strand med badebro til jer, der har lyst til at prøve kræfter med vinterbadning.

Udforsk alle Landfolks håndplukkede sommerhuse i Nordsjælland her.

Joyce Andersen
Skrevet af Joyce Andersenseptember 2022
Udforsk alle Landfolk Stories
Landfolk newsletter

Vind dit næste eventyr.
Tilmeld dig i dag.

Vær den første til at få besked om vores nyeste, håndplukkede sommerhuse

tips og inspiration til din næste ferie

Vind et Landfolk-gavekort på 3.500 kr.. Vi trækker en vinder hver 3. måned

Dine personlige oplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Kontakt os

39 39 32 02

Mandag-fredag: 9-17
Lørdag-søndag: 10-17

Send os en e-mail
Sikker betaling
MobilePayVISAMastercardApplePayGooglePay

Du kan også opdele betalingen og kun betale 25% for at sikre din booking.

Dansk virksomhedAlt inkluderet i én pris
Fremragende Trustpilot
Landfolk A/S · Bülowsgade 68, 3 tv · 8000 Aarhus C · CVR 42074640