Landfolk Logo
Landfolk Logo

Modern summer house with panoramic view over the fjord

Spøttrup, Denmark
·6 guests·4 beds

Highlights from Lise

More about the host
  1. Panoramaudsigten over Limfjorden, der kan ses fra alle rum
  2. Den fuldstændig ugenerede grund for enden af en vej, hvor børn kan lege frit, tænde bål og lede efter firben
  3. Den nostalgiske, men alligevel tidssvarende indretning med loppefund og finurlige genstande

Description

Oldes Hytte lyder umiddelbart meget gammel, men faktisk er det fantastiske sommerhus nybygget i 2021. Her kan I på en helt uforstyrret grund falde i staver over det utrolige udsigt over Venø Bugt. Grunden er hævet over Limfjorden, og det giver det mest utrolige vue over naturen, vandet og himlen. Det dejlige træhus er vel nok nybygget, men grunden har været i familiens eje i 30 år. Børnenes oldemor købte det i sin tid, og familien nåede at have nogle gode år i det fine, gamle hus. Det gamle hus er blevet erstattet af et nyt, men stemningen, roen og Oldes skønne væsen er stadig at finde. Indretningen bærer præg af loppefund, hyggelige ting og finurlige genstande fra Oldes gamle hytte. Her er nostalgien intakt. Huset er blot 47 kvadratmeter og er inspireret af tendensen ‘Tiny Houses’ - det vil sige, at der er indrettet med indbygget opbevaring, og at hver en kvadratmeter er udnyttet. De seks sovepladser er fordelt på to soverum, og på den måde giver det plads til et rummeligt og luftigt køkkenalrum med den smukkeste udsigt over vandet. Lad roen falde over jer. Snup et dejligt varmt bad under åben himmel og tag en slapper i alkoven. Vend ansigtet mod fjorden og nyd den bjergtagende udsigt. Den nymonterede oplader til elbil kan benyttes mod afregning og efter aftalte med værten.

Sleeping arrangements

Bedroom
Queen size
Bedroom
Single bed
Queen size
Loft
Single bed

Features

Outdoor shower
Sea view
Terrace
Wifi
Barbecue (gas/charcoal)
Board games
Campfire site

Request to book the home

€615 - €1,788/week

The price range is from low season to high season. You will receive a final price after your enquiry.

Quick response

Utility costs and cleaning fees included

Insured by Tryg

We guarantee an answer within 24 hours on weekdays.

Location

Meet your host

Lise

Mit navn er Lise og sammen med min mand, Allan, har vi tre dejlige børn. Vi er Familien Kamp og til dagligt bor vi på Vestkysten, hvor vi har et fritidslandbrug ved siden af vores almindelige jobs. Vi bor kun en times kørsel fra Oldes Hytte, så vi er altid klar til at hjælpe, hvis der skulle være det mindste. Oldes Hytte betyder virkelig meget for mig, for det var min bedstemor, der købte det tilbage i 1992 for at komme ud til de store vidder. Hun købte det af et par fra Herning, som vistnok byggede det gamle sommerhus i 1968 ud af de kasser, man importerede amerikanerbiler i, i 60’erne. Vi har altid været meget i sommerhuset, for vi voksede op meget tæt på. Min bror og jeg tog ofte op til Bedste efter skole og spiste lækre makronkager. I 2021 fik vi tilladelse til at rive den gamle hytte ned, for selvom vi havde skiftet rådne brædder ud, malet udvendig og indvendigt, så var den lille tidslomme med alt det originale interiør ved at falde fra hinanden. Vi elskede det lille, pilrådne træhus, hvor ingen fik skæld ud for at gå ind med beskidte støvler, men det sang på sidste vers. Det nye træhus er bygget af lokale håndværkere med fokus på bæredygtige materialer, og det er vores ældste søn, Sofus, der har døbt det ‘Oldes Hytte’. Vi har gjort alt, hvad vi kunne for at få Oldes gode karma med over i det nye hus. Her er zonen skærmfri og nærværet er i højsædet, og selvom vi bryder reglen for at tage billeder i ny og næ, så bliver børnenes iPads i bilen. I stedet bygger vi huler, tænder bål eller kigger efter firbenet, der bor under terrassen. Ved Gyldendal Havn findes en dejlig restaurant med et ishus. Der er også en meget børnevenlig badestrand, og det er et perfekt spot til krabbefiskeri på den lille bro i havnen. Omkring Gyldendal og Lihme findes utallige vandrestier i unikke naturområder. Tæt ved ligger Kås Hoved, hvor morænebakkerne rummer spor af hele tre istider. Fjorden ud for Kås Hoved er populært for lystfiskere, fordi revler, ålegræs og tang skaber de optimale forhold for havørred.

Rules

  • Egnet til babyer under 2 år
  • Egnet til børn fra 2-12 år
  • Rygning ikke tilladt
  • Kæledyr ikke tilladt

Cancellation Policy

Moderate

Guests are free to cancel bookings within 48 hours after receiving a booking confirmation or until 30 days before the agreed time of arrival for a full refund. Until 14 days before the agreed time of arrival, the guest can cancel for a 50% refund. Guests who cancel less than 14 days before the agreed time of arrival will not be refunded.

Part of these Landfolk collections

Family friendly

Summer houses ready for children of all ages

Workation summer houses

When you need a break from the home office

Summer houses with a campfire site

The scent of bonfires and flames dancing in the dark - pure holiday feeling

Child friendly beaches

Holidays equal fun water activities - for the whole family

Summer houses with a sea view

A view of water is always soothing and creates peace of mind

Summer houses for togetherness and romance

For you and your special someone

Do you also love summer house life

In our newsletters, we make an effort to share inspiration about summer house life and the homes we hand-pick. We only send it when we have something relevant and important to say.

Drop by
Landfolk Logo
Landfolk A/SBülowsgade 68, 3 tv
8000 Aarhus C

CVR 42074640
hello@landfolk.com
Everything else