Landfolk Logo
Landfolk Logo

Beautiful and light summer house with original details

Dronningmølle, Denmark
·7 guests·4 beds

Highlights from Jane og Thomas

More about the host
  1. Særligt i stuen er der et fantastisk lysindfald og udsigt til den skønne have
  2. Det hyggelige anneks er fra 1953 og er både originalt og nænsomt opdateret
  3. Vandet er 250 m væk og vejen derned er skøn - man krydser blot vejen og kommer igennem fredet skov indtil man når stranden

Description

Sommerhuset bærer præg af kvalitetsløsninger og et stærkt fokus på dagslys og på at trække den smukke naturgrund ind i huset. Det lyse træhus har de sidste par år gennemgået en nænsom renovering, hvor de originale detaljer er blevet bevaret og opdateret. Stuen er stor og åben, og her giver de store vinduespartier naturen og lyset plads. I de lune sommermåneder kan terrassedørene åbnes og stuen rækker hele vejen udenfor. Den hyggelige brændeovn giver mulighed for at nyde sommerhuslivet i vinterhalvåret. Her er indrettet i et miks af nyt og ældre dansk design af høj kvalitet og med materialer som varmt træ, messing og kobber kombineret med tekstiler i uld, hør og læder. I sommerhuset er der plads til hele familien i de tre små, men gode værelser. Madrasserne og sengetøjet er af god kvalitet, så den gode nattesøvn er sikret. Fra det ene af værelserne er der egen udgang til en af de fire træterrasser og med en fantastisk udsigt til haven. De gamle træer og buske i haven giver læ og skygge på varme dage uden at gå på kompromis med de solrige terrasser. Det gamle æbletræ blev plantet i 1956, hvor annekset blev bygget som det første sommerhus på grunden. I annekset er der en dejlig dobbeltseng og udgang til egen lille træterrasse. Med nærheden til både vandet og skoven opleves en særlig ro, der bliver forstærket af et rigt dyreliv i haven med egern, rådyr, mus og pindsvin. Der er kun 250 meter til vandet og en fin badestrand og grunden er ugenert med alle de hyggelige kroge. De fire terrasser er udstyret med havemøbler, man kan slænge sig i og den fine udendørsbruser har både koldt og varmt vand. Sommerhuset ligger lige mellem Dronningmølle og Gilleje, og her er et livligt kulturliv, gode restauranter og masser af børneaktiviteter. Der er to cykler og en ladcykel til fri benyttelse, så det er ingen sag at hente de friskfangede fisk fra kutterne, når de kommer ind om morgenen. Der er også nogle utroligt flotte gå- og løbeture langs vandet og gennem skoven ind til Gilleje.

Sleeping arrangements

Bedroom
Queen size
Bedroom
Queen size
Bedroom
Single bed
Annex
Queen size

Features

Bycycles
Board games
Books
Heat pump
Outdoor games
Outdoor shower
Terrace
Wifi
Woodburning stove

Request to book the home

€762 - €1,561/week

The price range is from low season to high season. You will receive a final price after your enquiry.

Quick response

Utility costs and cleaning fees included

Insured by Tryg

We guarantee an answer within 24 hours on weekdays.

Location

Meet your host

Jane og Thomas

Sommerhuset er et fristed i naturen tæt på vandet for vores familie, der består af Thomas, Jane og vores søn William på snart fem år. Vi købte huset i 2018 som et supplement til vores lejlighed i Valby. Vi har siden, vi købte sommerhuset sørger for, at det har gennemgået en stor og nænsom arkitektrenovering med fokus på at bevare og forstærke husets sjæl, løsningerne og lyset. Når vi er afsted, bruger vi allermest den smukke have, terrasserne og den nemme, direkte adgang til skoven og vandet. Det giver en ro, at det er så tilgængeligt og ikke kræver nogen planlægning. Og når man har brug for mere liv, så ligger Dronningmølle og idylliske Gilleleje få kilometer væk. Her er der en fungerende havn, hvor vi køber frisk fisk og bruger de mange restauranter og aktiviteter. Der er en superfin rute fra huset og til byen langs vandet via det gamle Nakkehoved Fyr.

Rules

  • Egnet til babyer under 2 år
  • Ikke egnet til børn fra 2-12 år
  • Kæledyr ikke tilladt
  • Rygning ikke tilladt

Cancellation Policy

Moderate

Guests are free to cancel bookings within 48 hours after receiving a booking confirmation or until 30 days before the agreed time of arrival for a full refund. Until 14 days before the agreed time of arrival, the guest can cancel for a 50% refund. Guests who cancel less than 14 days before the agreed time of arrival will not be refunded.

Part of these Landfolk collections

Family friendly

Summer houses ready for children of all ages

Architecturally designed

Danish design and Nordic aesthetics

Close to Copenhagen

When nature calls

Child friendly beaches

Holidays equal fun water activities - for the whole family

Summer houses near a forest

A walk in the woods clears the mind and calms the body

Do you also love summer house life

In our newsletters, we make an effort to share inspiration about summer house life and the homes we hand-pick. We only send it when we have something relevant and important to say.

Drop by
Landfolk Logo
Landfolk A/SBülowsgade 68, 3 tv
8000 Aarhus C

CVR 42074640
hello@landfolk.com
Everything else