Landfolk Logo
Landfolk Logo

A beautiful, refurbished summer house from 1927

Rørvig, Denmark
·8 guests·5 beds

Highlights from Ane

More about the host
  1. Udestuen, der forbinder ude og inde
  2. Dejlig grund med masser af træer og terræn
  3. Den fantastisk gode badestrand tæt på

Description

Her emmer det af god stil og hygge - lige midt i skoven ligger denne lyserøde perle af et murstenssommerhus fra 1927. Huset er sat i komplet stand og indrettet på den mest fantastiske måde i løbet af 2019. I den dejlige stue strømmer lyset ind af vinduerne, og her er der plads til at hele familien kan hygge ved brændeovnen, mens der laves mad i køkkenet. I forlængelse af stuen er der en udestue med det mest fantastiske vue over terrassen, skoven og området. Udestuen forbinder ude og inde på smukkeste vis og på terrassen kan I grille og nyde skovens lyde med dejlige kolde drikke. En gåtur på omkring 20 minutter så lander I i Rørvig Havn, hvor der både er gode is og lækre spisesteder at finde. Der er heller ikke langt til en af Danmarks absolut bedste strande, hvor man kan få sand under fødderne og lade børnene lege frit.

Sleeping arrangements

Bedroom
Double bed
Bedroom
Double bed
Bunk bed
Common Room
Sofa
Single bed

Features

Heat pump
Terrace
Woodburning stove

Request to book the home

from €1,160/week

Please note that the quoted from-price is in the low season. You should expect the price in the popular holiday weeks to be significantly higher.

Quick response

Utility costs and cleaning fees included

Insured by Tryg

We guarantee an answer within 24 hours on weekdays.

Location

Meet your host

Ane

Vi er to søstre og vores familier, der sammen har købt dette fantastiske sommerhus i skoven. Vi har i løbet af 2019 revet ned, sat i stand, bygget op indenfor, malet og malet og malet en tredje gang for at finde den helt rigtige lyserøde til murerne og ramme den helt rette stemning. Indretningen og hyggen betyder utrolig meget for os - her skal være rart at være. Både for øjnene og for sindet. For os er stedet et fristed, vi har sat det i stand fra bunden og har lagt utrolig meget af os selv i huset.

Rules

  • Egnet til babyer under 2 år
  • Egnet til børn fra 2-12 år
  • Kæledyr ikke tilladt
  • Rygning ikke tilladt

Cancellation Policy

Moderate

Guests are free to cancel bookings within 48 hours after receiving a booking confirmation or until 30 days before the agreed time of arrival for a full refund. Until 14 days before the agreed time of arrival, the guest can cancel for a 50% refund. Guests who cancel less than 14 days before the agreed time of arrival will not be refunded.

Part of these Landfolk collections

Catch the sun, before it's gone

August is perfect for a summer house holiday

Summer houses for togetherness and romance

For you and your special someone

Do you also love summer house life

In our newsletters, we make an effort to share inspiration about summer house life and the homes we hand-pick. We only send it when we have something relevant and important to say.

Drop by
Landfolk Logo
Landfolk A/SBülowsgade 68, 3 tv
8000 Aarhus C

CVR 42074640
hello@landfolk.com
Everything else