Landfolk Logo
Landfolk Logo

Oplev den enestående natur og fuld afslapning i Retrohytten

Fårevejle Ordrup, Denmark
·6 guests·4 beds

Highlights from Rikke og Lars

More about the host
  1. Oplev naturen lige udenfor døren
  2. Her kan man mærke og fornemme stilheden
  3. På den store dejlige træterrasse kan solen og maden nydes

Description

Retrohytten er bygget i 1967 og her finder I det originale køkken i åben forbindelse med stuen. Indretningen er også original og bibeholdt til ære for husets historie. Med det charmerende service, kan der dækkes op til masser af gæster og sætte rammerne for indehyggen. I stuen er der en hyggeligt brændeovn, og her kan du ligge på en skøn daybed med udsigt til grunden. Når vejret er til det, kan I nyde solens stråler og grille familiens middag på den store træterrasse. Her kan man virkelig mærke sommerhusstemningen og blive gennemvarmet af både sol og kærlighed. Der er god plads i huset til familien på 6, og endda mulighed for at sætte telt op i haven til sommerens overnattende gæster. Køkkenet er lille, men her finder du dét, der skal bruges for at lave feriens måltider - alt, hvad der hører til en grillaften findes på terrassen og kan frit tages i brug. Hvis lysten er til det, kan der laves bål i haven og har man brug for at komme ud og se sig omkring, så hopper man blot på én af de fire cykler, der er til rådighed.

Sleeping arrangements

Bedroom
Double bed
Bedroom
Bunk bed
Common Room
Sofa
Sofa

Features

Barbecue (gas/charcoal)
Bycycles
Board games
Books
Campfire site
Heat pump
Jetty
Outdoor games
Playground
Terrace
Woodburning stove

Request to book the home

Location

Meet your host

Rikke og Lars

Vi er en familie på 4 bestående af Lars og Rikke, Marius og Andreas. I 2018 købte vi vores skønne sommerhus. Det er oprindeligt fra 1967, og der har kun været én ejer før os. Før vi købte huset, havde vi ikke det store kendskab til Vestsjælland, og vi blev meget overraskede over landskabet og naturen i området. Vi bruger huset så snart, vi har mulighed for det, og vi har derfor ikke tidligere udlejet det. Nu vil vi gerne prøve at dele vores fine fristed, så andre også får mulighed for et par dage i den gode sommerhusstemning og i enestående natur. Sommerhuset er det perfekte fristed for os som familie og her slapper vi af, nyder naturen, cykler i Odsherreds morænelandskab og spiser is. Vores yndlingsområder er helt klart stranden og skoven som er lige udenfor døren, og som vi bruger enormt meget, når vi er afsted. I Ordrup er der en lille købmand, et par dejlige spisesteder og ikke mindst et meget populært ismejeri, Isøre. På Dragsholm Slot er der lækker mad, en bar i det fri og er i det hele taget et dejligt sted til en udflugt. Vi har også været på Sjællands højeste punkt, Vejrhøj. Både her og Ordrup Næs er virkelig en gåtur værd.

Rules

  • Egnet til babyer under 2 år
  • Egnet til børn fra 2-12 år
  • Kæledyr ikke tilladt
  • Rygning ikke tilladt

Cancellation Policy

Guests are able to cancel a booking no later than 30 days before the agreed time of arrival and will be refunded 100% of the price. Guests who cancel less than 30 days before the agreed time of arrival will not be refunded.

Part of these Landfolk collections

The Ascension Day Holiday is perfect for a getaway at a summer house

Four wonderful Spring days during the Ascension Day mini holiday

Watch the early sunrise from a summer house

Our selection of available summer houses during the Pentecost holiday 2021

Catch the sun, before it's gone

August is perfect for a summer house holiday

Do you also love summer house life

In our newsletters, we make an effort to share inspiration about summer house life and the homes we hand-pick. We only send it when we have something relevant and important to say.