Landfolk Logo
Landfolk Logo

Romantic summer house close to the sea and historical sights

Bindslev, Denmark
·5 guests·3 beds

Highlights from Liselotte og Morten

More about the host
  1. Huset er netop blevet færdigrenoveret indvendigt, så det indbyder til gæster og glade dage
  2. Den personlige og retro indretning med loppefund er udvalgt med detaljerne for øje
  3. Der er virkelig tænkt på det hele for at forkæle kommende gæster

Description

Havtornhuset indbyder til samvær, drinks på den hjemmebyggede daybed og til solbadning på terrassen. Der er brugt utrolige mængder krudt og energi på, at gæsterne skal have det godt i det lille hus, og sætte pris på alle de små finesser, der er udvalgt med så stor omhu. Husets store vinduer i stuen og køkkenet og især de mange kurvemøbler er med til at skabe en dejlig sommerhusstemning. På den overdækkede terrasse er der sol det meste af dagen, og når den forsvinder herfra, kan man rykke ned på terrassen for enden af huset og nyde solens sidste stråler. Badestien fører direkte ned til vandet, og med kun 400 meter er der ikke langt til en aftendukkert efter en varm dag på terrassen. Der er mange gode udflugtssteder i området i både cykel- og gåafstand. Det er værd at tage forbi Tversted Søernes bålplads, naturlegepladsen eller de shelters, der ligger tæt på søerne. Fra sommerhuset er der heller ikke langt til Det Grå Ishus, som er berømt for sin hjemmelavet guf og Bubble Waffles. Kombinationen af det smukke sommerhus, hvor tingene er blevet passet på og vedligeholdt, sammen med området tæt på strand, vand og unikke, lokale butikker, sætter en skøn ramme for afslapning og samvær.

Sleeping arrangements

Bedroom
Double bed
Bedroom
Single bed
Bedroom
Bunk bed

Features

Barbecue (gas/charcoal)
Board games
Campfire site
Heat pump
Terrace
Woodburning stove

Request to book the home

€1,086 - €1,896/week

The price range is from low season to high season. You will receive a final price after your enquiry.

Quick response

Utility costs and cleaning fees included

Insured by Tryg

We guarantee an answer within 24 hours on weekdays.

Location

Meet your host

Liselotte og Morten

Vi er en familie på fem, der bor kun 6 kilometer fra vores sommerhus, Havtornhuset, i Tversted. Morten er direktør for et maskinværksted i Hirtshals og Liselotte er plejemor for vores 9 årig dreng. Vi overtog vores dejlige sommerhus i november 2020 og har siden brugt vinteren på at sætte det i stand selv. Vi har valgt at indrette det på en helt anden måde end vores hverdagshjem. Liselotte elsker at indrette, og vi har valgt den gamle romantiske stil til sommerhuset. Det meste af interiøret er købt på loppemarkeder og i genbrug, og så er der blevet brugt spandevis af hvid maling til møbler og ikke mindst til vægge og lofter i huset. Vi bruger virkelig meget energi på at finde de helt rigtige ting, dimser og møbler til vores elskede sommerhus. Jeg elsker keramik, gamle vinglas og stel. Så det er der rigeligt af i huset. Vi elsker at være i sommerhuset og at pakke til gåture i området. Der er mange bunkers tæt på sommerhuset, hvor man kan komme på guidede ture om sommeren. Vi nyder roen, men selvfølgelig holder vi også af at lave små projekter. Vores sommerhus er altid under udvikling, da vi er kreative og får nye ideer hele tiden. Der er I juni 2021 blevet sat er helt nyt vildmarksbad op med glasfiber indsats, som er super nemt at anvende og ikke mindst nyde en stjernehimmel om aftenen. Foruden de mange kreative gør-det-selv projekter, tager vi ofte ud og besøger lokalområdet. Her er Sørig Gl Skole ofte på ruten. Keramiker Dorte Hansen holder til her, og hun laver det smukkeste keramik. Man kan købe de skønne hjemmelavede kager og nyde dem i hendes gamle have. Når vi ikke ender i Dortes gamle have, tager vi ud til Gamle Minder-butikken, hvor vi finder retro-lopper til sommerhuset.

Rules

  • Spædbørn 0-1 år velkomne
  • Børn 1-12 år velkomne
  • Rygning ikke tilladt
  • Kæledyr ikke tilladt

Cancellation Policy

Moderate

Guests are free to cancel bookings within 48 hours after receiving a booking confirmation or until 30 days before the agreed time of arrival for a full refund. Until 14 days before the agreed time of arrival, the guest can cancel for a 50% refund. Guests who cancel less than 14 days before the agreed time of arrival will not be refunded.

Part of these Landfolk collections

Winter-friendly summer houses

Summer houses perfect for cold winters

Summer houses with a campfire site

The scent of bonfires and flames dancing in the dark - pure holiday feeling

Child friendly beaches

Holidays equal fun water activities - for the whole family

Cottage vibes in a summer house

That special atmosphere calming the mind and body

Catch the sun, before it's gone

August is perfect for a summer house holiday

Autumn vacation in a summer house

The golden season with 'hygge' and family time

Summer houses for togetherness and romance

For you and your special someone

Do you also love summer house life

In our newsletters, we make an effort to share inspiration about summer house life and the homes we hand-pick. We only send it when we have something relevant and important to say.