Landfolk Logo
Landfolk Logo

Her er du i ét med den rå natur – ude som inde

Skagen, Denmark
·6 guests·3 beds

Highlights from Trine og Henrik

More about the host
  1. Udsigten fra sommerhusets store vindue hen over klitterne mod Vesterhavet er helt særlig året rundt
  2. Den store terrasse rundt om huset med solopgang mod øst og solnedgang i vest
  3. Kontrasten mellem den brede sandstrand med høje klitter og de åbne vidder og Skagens pulserende liv med restauranter og kulturliv

Description

Sommerhuset i Kandestederne ligger midt i klitterne i den rå natur med Vesterhavet i front og Råbjerg Mile i ’baghaven’. Her findes de smukkeste solnedgange på alle tider af året og roen er her helt særlig. Den kilometer lange og brede strand med Vesterhavets friske vand og klitterne gør selv de smukkeste postkort overflødige. Blot 14 km mod nord for sommerhuset ligger Skagen. Du kan komme dertil gennem den smukke uberørte Hulsig Hede - enten i bil eller på cykel. Cykelstien er smukt anlagt, og den bringer dig gennem en imponerende natur. I Skagen finder du shopping i specialbutikker, en bred variation af restauranter og musik til den del af familien, som vil krydre sommerhusferien med den slags oplevelser. Placeringen for det hyggelige sommerhus er atypisk for Kandestederne, hvor du sjældent finder en græsplæne, der er perfekt til boldspil i kombination med den rå natur med klitter, siv og sand. Huset ligger perfekt i smørhullet mellem roen, naturen og sommerlivets summen med kun 900 meter til henholdsvis stranden og Råbjerg Mile. Om vinteren er samlingspunktet rundt om brændeovnen med den smukke og mørke vinter udenfor vinduerne. Du kan nyde udsigten til klitterne fra både stuen, køkkenet og hemsen – og uanset årstid, er det et bjergtagende syn.

Sleeping arrangements

Bedroom
Double bed
Bedroom
Bunk bed
Common Room
Double bed

Features

Barbecue (gas/charcoal)
Board games
Books
Streaming service
Terrace
Toys
Wifi
Woodburning stove

Request to book the home

Location

Meet your host

Trine og Henrik

Vi er en familie på 4 fra Skagen. Henrik er født og opvokset i Skagen. Trine er fra Sydsjælland og flyttede til Skagen da hun i 2005 mødte Henrik. Sammen har vi fået 2 børn Christian på nu 13 år og Anne-Mai på 9 år. Vi har alle et helt særligt forhold til sommerhuslivet. Vi har nemlig i mange år krydset Danmark fra Skagen til Vordingborg for at nyde vores familiesommerhus. Vores forhold til livet i sommerhuset har gjort, at vi har købt endnu et i Kandestederne, som er væsentlig tættere på vores hjem her i Skagen. Det er et sommerhus med den helt rigtige stemning - for os. Vi tager hertil for at være sammen, slappe af og lade op midt i den rå natur. Her er højt til himlen, og det giver os ny energi. Her er det roen og udsigten, der er i højsædet. Vi elsker at tilbringe tiden i området. I Kandestederne ligger det hyggelige Hjorts Hotel, hvor du om sommeren kan sidde i haven til de sene aftentimer under stjerner og lyskæder. Vi nyder også solnedgangen fra Isbunkeren, som helt bestemt også er et besøg værd.

Rules

  • Egnet til babyer under 2 år
  • Egnet til børn fra 2-12 år
  • Rygning ikke tilladt
  • Kæledyr ikke tilladt

Cancellation Policy

Guests are able to cancel a booking no later than 30 days before the agreed time of arrival and will be refunded 100% of the price. Guests who cancel less than 30 days before the agreed time of arrival will not be refunded.

Part of these Landfolk collections

Workation summer houses

When you need a break from the home office

Watch the early sunrise from a summer house

Our selection of available summer houses during the Pentecost holiday 2021

Catch the sun, before it's gone

August is perfect for a summer house holiday

Do you also love summer house life

In our newsletters, we make an effort to share inspiration about summer house life and the homes we hand-pick. We only send it when we have something relevant and important to say.